Eliminare dramatică pentru Potaissa Turda din Cupa României

Foto: Dan Bodea (Arhivă)

Echipa masculină de handbal Potaissa Turda a pierdut cu 34-36 meciul cu Steaua București din sferturile Cupei României și a părăsit competiția.

Întâlnirea dintre cele două formații a fost, probabil, cea mai atractivă din această fază a competiției. Cu orgoliul rănit după evoluțiile din Liga Națională, roș-albaștrii au jucat meciul cu Potaissa ca pe o finală și s-au impus oarecum neașteptat în fața vicecampionilor clujeni.

Partida a debutat sub semnul echilibrului, abia după minutul 18 minute steliștii reușind să se desprindă pe tabela de marcaj, la patru, cinci goluri, iar la pauză conduceau cu 21-19. Trupa lui Horațiu Gal nu a așteptat greșeala adversarului și a început actul secund în forță.

În minutul 36 Potaissa a trecut în avantaj, dar roș-albaștrii au reușit să rămână în meci și cele două oponente au mers umăr la umăr până în finalul întâlnirii, pe care Steaua la gestionat mai bine reușind o victorie mare în fața Potaissei.

Ghiță (8 goluri), Dumitriu (5), Cîntec (4), Dragas (4), Thalmaier (3), Lazăr (2), Talas (2), Pavel (2), Szoke (2), Pop (1), Ghivil (1), au fost marcatorii echipei clujene. În semifinale s-au calificat Steaua, Dinamo, Dobrogea Sud și CSM București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu