Folk Fest e gata de start!

Cluj-Napoca va vibra pe ritmuri de folk în 7-8 iunie 2024 !

Festivalul, ajuns la a patra ediție, propune o serie de 12 concerte atractive cu artiști clujeni și din țară, nume consacrate ale folkului sau artiști cu un stil fusion.

Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru, Emeric Imre trio, Andrei Păunescu, Magda Puskas si Maiay Gyozo, Maria Gheorghiu, Vali Șerban, Focul Viu, Walter Ghicolescu sunt artiștii invitați să concerteze.

Pe lângă aceștia, vor urca pe scenă câștigătorii Concursului Național de Talente din 2022 și 2023, așa cum Cluj Folk Fest a promis: Ramona Bivoleanu, Jaqueline Crăciun și Domnul ICS & Suntem Oameni!

Cluj Folk Fest este prezentat de artistul folk și realizatorul radio Cristi Dumitrașcu, Rock FM.

Pasionații de folk vor avea ocazia să participe și la un Concurs Național de Talente în a doua zi de festival, pe 8 iunie, începând cu ora 15.00, dotat cu premii în bani, în cadrul căruia vor lupta mai mulți concurenți pentru Trofeul Juriului și Trofeul Publicului. Marele câștigător va avea șansa să ofere un recital pe scena ediției viitoare Cluj Folk Fest.

Ajuns la a treia ediție, concursul se adresează artiștilor la început de drum, care sunt sprijiniți începând din acest an și prin organizarea unei ???????????????????????? ???????????????? prin care să exploreze atât resurse creative, de compoziție, cât și alte aspecte ce țin de cariera artistică (management de proiecte, brandul personal, promovarea artistică etc). Tabăra Folk by Cluj Folk Fest are loc în 5-7 iunie în Cluj-Napoca.

Festivalul va avea loc la Colina Secret Garden (Camping Colina), o locație superbă, la capătul cartierului Mănăștur, pe Drumul Sfântul Ioan, foarte potrivit pentru acest tip de festival dedicat tuturor vârstelor.

Organizatorii îi sfătuiesc pe participanți să ia transportul în comun spre festival, zona fiind foarte bine conectată dinspre toate orașului: dinspre Mărăști și Gheorgheni cu liniile 6, 24, 25, dinspre gară și autogară cu liniile 9 și 101/102 de tramvai, dinspre Zorilor și Grigorescu cu liniile 43, 43 P, 43 B, dinspre Piața 1 mai cu linia 1, dinspre Zona industrială, Someșeni, Plevnei cu liniile 14, 52, 29, iar dinspre Florești cu linia metropolitană M21. De asemenea, se poate ajunge u;or cu bicicleta, trotineta sau cu taxi.

Mai multe informații despre artiști sunt disponibile pe: https://www.facebook.com/clujfolkfest

INFORMAȚII UTILE

Accesul în camping va avea loc de la ora 17.00 în ziua de vineri, 7 iunie și de la ora 12.00 în ziua de sâmbătă, 8 iunie.

Concertele încep în ambele zile la ora 18.00.

Festivalul mai propune diverse activități de tip camping, inclusiv sportive.

Organizatorii îi încurajează pe spectatori să vină cu mingi diverse, palete și alte echipamente pentru a practica sporturi de grădină, iar organizatorii vor pune de asemenea la dispoziție astfel de echipamente. De asemenea, festivalul încurajează publicul să vină cu scaune de camping, izopren, pături.

Bilete de o zi (90 lei) și abonamente (150 lei) pot fi achiziționate online prin intermediul platformei Ambilet.ro, accesând acest link: https://www.ambilet.ro/tc-events/cluj-folk-fest-2024/

De asemenea bilete și abonamente se vor putea achiziționa și la intrare.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces doar însoțiți de un adult plătitor de abonament sau bilet.

Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unui act doveditor (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

 

Cluj Folk Fest este un festival înființat acum patru ani cu scopul promovării acestui gen muzical și al artiștilor care cântă muzică live, dar și pentru promovarea de valori pozitive în comunitate cum ar fi apropierea de natură. Festivalul a găzduit până acum două ediții indoor cu 25 de concerte cu artiști naționali cunoscuți, unul open air cu 10 artiștiși a organizat două ediții a Concursului Național de Talente, lucru care va continua și în acest an.

Parteneri instituționali: Consiliul Județean Cluj

Partener principal: Elbi Energy Project

Parteneri: AGO Proiect Engineering, Farmec, Ev Connect, PMA

Bilete pe: ambilet.ro

Parteneri media: Rock FM, Apuseni.info, Evenimentar, Făclia, TVR Cluj, Eclujeanul, Clujul Cultural, Clujust, Curierul de Cluj, Foaia Transilvană

Distribuie:

Postaţi un comentariu