Două locații cu ecrane de mari dimensiuni sunt disponibile pentru meciul România-Olanda din această seară

Clujenii au posibilitatea să susțină Echipa Națională de Fotbal aRomâniei și să urmărească, gratuit, partida România-Olanda, din optimile UEFA EURO 2024, pe două ecrane gigant.

Unul este pus la dispoziție de către Primăria Cluj-Napoca în Piața Unirii, unde vor fi disponibile și 2.500 de scaune.

Vă încurajăm să veniți îmbrăcați în galben, cu tricourile naționalei și cu drapelul țării, pentru a intra împreună în atmosfera de meci, transmit organizatorii.

De asemenea, polițiștii și jandarmii clujeni recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, să nu aibă asupra lor materiale pirotehnice, recipiente din sticlă ori alte obiecte contondente care pot pune în pericol siguranța participanților la această activitate de susținere a naționalei României.

În plus, suporterii clujeni pot să vadă meciul din această seară și la Iulius Mall Cluj, pe terasa food court-ului, unde va fi amplasat un ecran gigant.

Sunt așteptați bean bags, răcoritoare și snack-uri, pe terasa exterioară, pentru a urmări meciul care începe la ora 19.00.

Ca și la meciul anterior disputat de România, La Iulius Mall fi disponibile aproximativ 500-600 de locuri, fără rezervare.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu