”U” Cluj, învinsă de Steaua în Liga Națională. Studenții se scufundă în subsolul clasamentului

Foto: Dan Bodea

Handbaliștii de la Universitatea Cluj au pierdut cu 20-30 meciul disputat pe teren propriu în compania Stelei, ultimul al etapei a 6-a din Liga Națională. Doar un minut și jumătate a durat echilibrul dintre cele două oponente.

Căpățână a deschis scorul pentru Steaua, Popovici a ratat și Johannson Martin a punctat pentru 0-2 în minutul 3. Gurănescu a redus din diferență, după care a urmat o perioadă în care ambele echipe au ratat oportunități importante. În minutul 14 Universitatea a reușit să înscrie pentru 4-4.

A fost ultimul moment în care cele două echipe au fost la egalitate. Steaua s-a desprins în finalul primei reprize și a intrat la cabine cu un avantaj de 4 goluri (10-14) și tot roș-albaștrii au înscris primii și în repriza a doua.

Handbaliștii de la ”U” nu au reușit să reintre în joc și Steaua a gestionat perfect restul întâlnirii având permanent 5-6 goluri în plus pe tabelă. Iancu (6 golui), Ramba (4), A. Coman și Hossu (câte 3), Ostace, Gurănescu, Fodorean și Kereki (câte un gol), au fost marcatorii Universității.

Distribuie:

Postaţi un comentariu