U-BT și-a confirmat statutul de cea mai bună echipă a României. Clujenii au surclasat vicecampioana CSM Oradea (Galerie foto)

Foto: Dan Bodea

U-BT Cluj-Napoca și-a adjudecat prima confruntare grea din noul sezon 82-55 cu CSM Oradea și își continuă evoluțiile entuziasmante din această toamnă.

Patrick Richard a înscris primele puncte, iar Oradea a replicat cu o aruncare de la distanță și a trecut la conducere pentru prima și ultima oară în disputa din Sala Polivalentă. Ce a urmat a fost o demonstrație de baschet total pentru trupa lui Mihai Silvășan.

După primele 10 minute alb-negrii aveau deja nu mai puțin de 15 puncte avans (25-10) și iureșul ofensiv a continuat și în cea de a doua secvență de joc (21-14), ceea ce a dus la un ecart de 22 de puncte în favoarea campioanei României la pauza mare.

Nici în repriza a doua orădenii nu au descifrat schemele desenate de băieții lui Mihai Silvășan și diferența de pe tabela de scor a crescut cu fiecare minut scurs, chiar dacă disputa s-a echilibrat. Cu un parțial de 22-19 în sfertul al treilea U-BT a rezolvat meciul înaintea ultimei secvențe.

Patrick Richard, au tor a 18 puncte, Andrija Stipanovic (14), Karel Guzman (13 puncte) și Elijah Stewart (11 puncte) au fost principalii marcatori ai echipei U-BT Cluj. Etapa viitoare clujenii vor evolua în deplasare, la Voluntari, unde va întâlni echipa în fața căreia a câștigat primul trofeu al anului (Supercupa României).

Distribuie:

Postaţi un comentariu