Tenis / Halep debutează în turneul campioanelor

Simona Halep, jucătoare aflată pe locul 2 în clasamentul mondial WTA, şi principala favorită la câştigarea Turneului Campioanelor de la Singapore, va juca, duminică dimineaţă, împotriva câştigătoarei de la US Open, Flavia Penneta. Deşi este principala favorită la cucerirea titlului la Singapore, Simona a fost ghinionistă la tragerea la sorţi şi urmează să întâlnească adversare extrem de incomode, în faţa cărora a reuşit puţine victorii.

Dacă pe Maria Şarapova nu a bătut-o niciodată, nici cu Penneta nu s-a descurcat prea bine. Până acum cele două s-au întîlnit de cinci ori, iar italianca a câștigat patru întâlniri. Ultimul meci a avut loc în semifinale la US Open, când Pennetta s-a impus cu 6-1, 6-3. Halep speră să îşi ia revanşa după înfrângerea de la turneul american. „Este ultimul ei turneu și nu are nimic de pierdut.

Sigur va da tot ce are mai bun. Startul e important în grupă, pentru că o înfrângere îți poate îngreuna situația, așa că voi încerca să fac un meci cât mai bun. E o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut şi nici așteptări. Îmi doresc doar să joc cel mai bun tenis al meu”, a declarat Simona Halep.

Dintre jucătoarele prezente la a 45 a ediţie a Turneului Campioanelor, Simona Halep are cele mai multe victorii în acest an, alături de Angelique Kerber, 48 la număr.

Distribuie:

Postaţi un comentariu