Olimpia valsează singură

Foto: Dan Bodea

Multipla campioană a României la fotbal feminin, ”U” Olimpia Cluj, nu are adversar nici în actualul sezon, echipa antrenată de Iulian Szekely defilând în campionatul intern fără ca vreuna dintre partenerele de întrecere să o poată opri din cursa către cel de al 10-lea titlu consecutiv.

Olimpicele au obținut a sfârșitul acestei săptămâni a șaptea victorie, din tot atâtea meciuri disputate în Liga 1, scor 3-0, în deplasare contra Selenei din Constanța. Dobrogencele au rezistat doar o jumătate de oră în fața reprezentantei țrii noastre în UEFA Women’s Champions League. Cea mai în formă jucătoare a Olimpiei, Mihaela Ciolacu, a rezolvat meciul în doar 7 minute.

Mai întâi a punctat în minutul 32 și a recidivat în minutul 39, stabilind și scorul primei reprize. În actul secund tot clujencele a fost mai insistente, dar golul nu a mai căzut în niciuna din cele două porți, mai bine de o jumătate de oră. Abia în minutul 82 Roxana Mirea a reușit să trimită mingea în plasa adversă.

”U” Olimpia câștigă, astfel, la scor de neprezentare un meci care nu avea cum să- ridice probleme în condițiile în care Selena Constanța nu a obținut niciun punct în actualul campionat, iar din punct de vedere ofensiv este cea mai săracă competitoare cu doar 3 goluri marcate în 7 partide disputate. ”U” Olimpia Cluj este lider în clasamentul primului eșalon al fotbalului feminin, chiar și cu un meci mai puțin disputat.

Pentru clujence urmează două meciuri acasă în mai puțin de o săptămână, apoi partida din Liga Campionilor, tot pe teren propriu, în 18 sau 19 noiembrie. La jumătatea săptămânii viitoare, miercuri, 11 noiembrie, ”U” Olimpia va primi vizita formației Heniu Prundu Bârgăului, iar sâmbăta viitoare (14 noiembrie) este programat jocul cu formația Carmen București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu