Handbaliștii de la ”U” Cluj au pierdut meciul cu HC Buzău, fetele s-au impus la Târgu Mureș

Foto: Dan Bodea

Echipele de handbal ale CS Universitatea Cluj au evoluat la sfârșitul săptămânii trecute în Liga Națională, la masculin, respectiv în Divizia A la feminin. În întrecerea masculină, ”U” a cedat pe teren propriu, scor 24-29, întâlnirea cu HC Buzău.

Meciul ar fi trebuit să fie cel puțin echilibrat, dacă nu cumva la îndemâna „studenților”. Oaspeții au început, însă, extrem de tare și s-au distanțat la 4-1 în minutul 5. În ciuda eforturilor clujenilor de a reintra în meci, oaspeții au știut să păstreze diferența de 4-5 goluri și la pauză tabela indica 10-15.

Alb-negrii au înscris primii în repriza a doua, dar a fost doar un foc de paie. Trupa din Buzău a gestionat perfect și actul secund, ba chiar a avut momente în care s-a dus la 6 goluri diferență. S-a terminat 24-29 și putem vorbi de un eșec care va cântări mult în lupta pentru evitarea retrogradării.

La feminin, Universitatea nu are trebui să aibă mari emoții în acest sezon. Înscrise în liga a doua, clujencele sunt favorite la promovare și au arătat acest lucru și în primele meciuri din noul sezon. După victoria din etapa a doua, în prima ”U” Cluj a stat, a urmat un nou succes, 39-28 cu Arena Târgu Mureș.

Universitatea are maximum de puncte iar etapa viitoare va primi vizita formației Universitatea Timișoara. Meciul este programat joi, 30 septembrie de la ora 15:00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu