Cluj-Napoca va găzdui Cupa Mondială de baschet feminin U17. Cine sunt adversarele României

Foto: Dan Bodea

Tragerea la sorți a grupelor turneului final al Cupei Mondiale de baschet feminin sub 17 ani a avut loc, miercuri, la Cluj-Napoca, în prezența oficialilor FIBA și președintelui de onoare al Federației Române de Baschet (FRB), Carmen Emilia Tocală, care este vicepreședinte FIBA-Europa și membru în FIBA Central Board, dar și a președintelui FRB, Horia Păun, care este membru în Comisia de Competiții a FIBA-Europa, precum și reprezentanți oficiali ai FIBA.

Tinerele tricolore vor juca în grupa D, alături de Franța, China și Puerto Rico. Grupa A este alcătuită din: Italia, Canada, Coreea de Sud și Egipt. Din grupa B fac parte: Mali, SUA, Australia și Spania. În grupa C se vor întrece: Lituania, Rusia, Japonia și Chile.

Cupa Mondială FIBA Women’s Basketball U17 se va desfășura în perioada 15-23 august la Sala Ploivalentă și Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, țara noastră urmând a găzdui pentru prima oară în istorie această competiție, la care vor lua parte 16 naționale din întreaga lume.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu