Luptătorii sătmăreni au ratat podiumul la Naţionalele de seniori

Luptătorii sătmăreni s-au întors fără medalii de la Naţionalele de seniori / Sursa foto: Federația Română de Lupte

Luptătorii de la CS Satu Mare – Cetate Ardud au ratat podiumul la Naţionalele de seniori, doi dintre cei trei sportivi ai clubului prezenți la această competiție clasându-se pe locurile cinci.

Sâmbătă şi duminică, cocheta sală din Complexul Sportiv Chiajna a găzdui Campionatul Naţional de Lupte Greco – Romane la individual, competiţie care a strâns la start 260 de sportivi. Luptele sătmărene au fost reprezentate la această majoră competiţie de către trei luptători: Claudiu Blaga la 60 kg, Darian Moldovan la 74 kg şi Dacian Barbul la 96 de kg. Doi dintre sportivi, Darian Moldovan şi Dacian Barbul au fost foarte aproape de a prinde podiumul, însă au pierdut la mare luptă intrarea în semifinale, şi astfel au terminat pe locurile cinci.

“Sunt dezamăgit fiindcă nu am prins măcar un loc pe podium, însă, până la urmă, nici asta nu este un capăt de ţară. Sincer, speram măcar la o medalie de la aceste Naţionale, însă nu de fiecare dată socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg. A fost o competiţie foarte puternică, care ne-a arătat exact unde ne aflăm momentan şi că mai avem mult de muncă pentru a obţine rezultate mai bune. Nu pot să nu remarc organizarea ireproşabilă a acestei competiţii şi a condiţiilor excelente care se găsesc în Complexul Sportiv de la Chiajna.” a afirmat antrenorul sătmărenilor, Tudor Barbul.

Cele mai multe medalii la aceste Naţionale le-au obţinut sportivii cluburilor Dinamo şi Steaua Bucureşti.

Distribuie:

Postaţi un comentariu