Wiki interviu cu Andra. „Simt că Măruță este jumătatea mea”

Andra a concertat sâmbătă la Cluj, în cadrul Mix Music Evo/ Foto: Marius Avram

N-am pus mai nimic de la noi. Sunt pur şi simplu întrebări pe care – e drept, prin intermediul nostru – i le-au pus fanii ei şi cititorii Transilvania Reporter pe Facebook. Unele mai uşoare, altele mai incomode. Iar Andra Măruță, clujeanca noastră, a răspuns prompt, deschis, pe nerăsuflate. Citiţi!

Îți mai aduci aminte când cântai la balurile vânătorilor de la Câmpia Turzii și dacă da, ai mai accepta să participi la un astfel de eveniment?

Eu, deocamdată, nu am refuzat niciun fel de eveniment, numai în cazul în care data respectivă ar fi ocupată. Deci, dacă aș fi invitată, cu cel mai mare drag. Sigur că atunci eram mult mai mică și eram aici, adică în Câmpia Turzii, locul meu natal, era mai ușor să ajung. Dacă mă vor anunța din timp, cu siguranță o să fiu prezentă.

Dacă nu fi devenit cântăreață, ce altă carieră ai fi ales? Ce carieră ai dori să urmeze David, băiețelul tău?

Nu m-am gândit niciodată la asta, pentru că așa am pornit, asta am vrut să fac, în familia mea s-a cântat și asta mi-am dorit demut. Părinții mei mă vroiau medic, tata mai mult. Oricum, și dacă n-aș mai face muzică, tot în showbiz aș vrea să lucrez. Pentru David nu pot să zic de acum ce-mi doresc. Să fie sănătos, să învețe bine la școală și apoi să fie capabil să-și aleagă o carieră de succes, indiferent în ce domeniu.

Pe când un album Top 10 cu piesele tale mai vechi?

Ăsta e un fel de Best Of ceea ce zici, a fost deja unul acum doi-trei ani. Cu siguranță o să mai fie.

Care e piesa ta preferată dintre melodiile tale? Te leagă vreo poveste anume de vreo melodie?

Toate îmi plac, de obicei când lansez o melodie aceea e cea preferată, că-i melodia momentului. Piesa “Inevitabil va fi bine” e cea mai pozitivă și se potrivește cu sufletul meu. De obicei eu nu fac textele după viața mea, mă inspir din viețile celorlalți.

Sunt unii care consideră că ai lăsat cariera muzicală pe plan secundar și că implicarea în proiectul  PRO TV “Românii au talent” ti-a captat toată atenția. E adevărat?

Nu știu ce să zic, nu-i adevărat. Totdeauna muzica a fost pe primul loc, “Românii au talent” este, logic, unul dintre cele mai importante proiecte pentru mine, de suflet. Dar atâta vreme cât a fost tot timpul pe radio o melodie de-a mea, nu a fost pauză deloc, nicimăcar atunci când l-am născut pe David, nu poți să zici că am renunțat la muzică.

Pe când un nou album? Dar un album de muzică populară alături de fratele și cumnata ta?

De abia l-am lansat pe “Inevitabil va fi bine”, de două-trei luni. Într-un timp record melodia a făcut 17 milioane de vizualizări pe youtube, foarte mult, foarte mult, iar albumul s-a bucurat să ia “Discul de platină”. Ceea ce mă bucură și pe mine, iată, înseamnă că lumea încă mai cumpără muzică. Cu fratele meu și cumnata mea lucrăm la un album, ne dorim să mai facem melodii care să rămână în sufletele oamenilor.

Cât timp petreci cu David? Banii câștigați la “Românii au talent” răscumpără cumva timpul pe care nu l-ai petrecut cu David?

Am impresia că lumea crede că eu stau non-stop la “Românii au talent”. Preselecțiile încep în august și sunt doar două zile, în weekend. În timpul săptămânii eu sunt acasă cu David. Deja copilul meu e obișnuit cu faptul ca eu să fiu plecată câteva zile, că asta e munca mamei. Apoi, de multe ori îl iau cu mine. Clar trebuie să faci un compromis la un moment dat, nu pot să fiu ca orice mamă care a decis să stea doi ani de zile acasă cu copilul. David a învățat de mic că mami trebuie să facă tot felul sacrificii. Și eu am făcut sacrificii, oboseală sau nu, dacă la două-trei dimineața terminam evenimentul, la șase aveam avion și la opt, pe când el se trezea, eram acasă. Au fost foarte multe lucruri, dar, clar, David este cel mai important pentru mine și pentru Cătălin, mai presus de orice.

Cu ce te-a cucerit Măruță?

Nu-mi găsesc cuvintele să spun câte calități are. Simt că el este jumătatea mea și că el e omul care reușește să-mi facă inima să tresare de fiecare dată când îl văd. Așa că mai mult de atât nu știu ce aș putea să spun. Este omul, știi cum, ți se taie respirația, pur și simplu. El este cel cu care vreau să fiu mereu, el simte la fel, suntem, deocamdată un trio perfect, cu David al nostru, ne simțim extraordinar de bine și sperăm să vină și o surioară. Chiar e multă dragoste la noi în familie și Doamne ajută să rămână așa, pentru că, vezi tu, într-o lume în care sunt foarte multe ispite, noi ne-am ținut pe picioare și sperăm și ne rugăm la Dumnezeu să ne țină cu picioarele pe pământ și să rămânem la fel.

Transilvania Reporter face parte din juriul de la concursul “Vedete după gratii”, organizat în penitenciarul de la Gherla, după modelul “Românii au talent”. Ce părere ai despre o asemenea inițiativă?

E prima oară când aud de asta, mă bucur că se poate face așa ceva și că de la “Românii au talent” și de la aceste concursuri “talent show” lumea vine cu tot felul de idei. Pentru toată lumea este loc și dacă cei de acolo, din păcate, nu pot să ajungă la astfel de competiții chiar dacă sunt foarte talentați, bine măcar că s-a gândit cineva să le ofere acestă șansă, să-și ocupe timpul cu altceva. Nu cred că am voie, dar dacă aș avea și aș fi invitată să jurizez finala de acolo, mi-a face mare plăcere. În general îmi place să văd oameni talentați, și să ascult, să fiu privilegiată să fiu în fața lor. Așa că succes celor care participă la “Vedete după gratii”.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. bianca says:

    frumoasa nr. 1 in romaniaaa

  2. nika says:

    interesant.am aflat nou despre andra super interviu

Postaţi un comentariu