Horoscop weekend

Leu (23 iulie – 22 august)

Pe plan profesional ai parte de satisfacţii. Se pare că trebuie să faci o alegere în viaţa amoroasă. În urma unor veşti îţi vei schimba planurile de călătorie. Acum este momentul potrivit pentru a rearanja, modifica sau decora mobila din casă iar cei dragi şi prietenii te vor susţine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Este momentul sa acorzi mai multa atentie familiei. Nu lua decizii importante şi fii calm, socializează cu colegii. Nu începe proiecte noi, s-ar putea să fii dezamăgit. Ai motive de bucurie în viaţa de cuplu.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Reusesti sa rezolvi problemele sentimentale, cu multa imaginatie si sensibilitate. Te îngrijorezi inutil, şansele de reuşită atât pe plan social cât şi pe plan romantic sunt foarte mari. Se anunţă o zi foarte bună pe toate planurile, eşti cu zâmbetul pe buze, iar relaţia cu partenerul de viaţă este excelentă.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Faci o investiţie importantă pentru casă care îi va aduce bucurie partenerului de viaţă. La serviciu, ai grija la discutiile in contradictoriu. Evită afacerile şi luarea deciziilor importante. Un sfat bun vine de la o persoană mai în vârstă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu te ambitiona sa rezolvi singur toate problemele aparute. Este posibil sa ai dificultati asa ca este de preferat sa accepti ajutorul familiei. Ziua tinde să devină mai bună spre final, când te vei simţi minunat alături de prieteni şi partenerul de viaţă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Esti nervos, iar cei din jur se simt deranjati de atitudinea ta.Partenerul de viaţă îţi va acorda mai multă atenţie. Viaţa sentimentală trece peste mici hopuri, este important să acorzi mai multă atenţie persoanei iubite.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Treci printr-o perioada dificila din punct de vedere sentimental. Rămai optimist, lucrurile se aranjeaza in bine. Mici probleme de sănătate te indispun, aşa că eşti mai puţin sociabil. Ziua se încheie totuşi cu o veste bună din partea unei cunoştinţe.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ajuta-i pe cei din jurul tau daca se poate. Ai parte de unele dificultăţi la locul de muncă, dar colegii te înţeleg şi te susţin. Azi ai inspiraţie spre proiecte sau investiţii financiare. Te poţi baza pe intuiţie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te preocupă nişte probleme de familie, dar partenerul te va susţine. Profită de acest moment pentru a analiza la rece situaţia. Pe plan sentimental eşti fericit, iar partenerul de viaţă te va suprinde în mod plăcut. Spre seară este posibil să primeşti o veste bună dacă nu un cadou care-ţi face mare plăcere.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Te poţi baza pe intuiţie pentru a rezolva unele probleme financiare. Te confrunţi cu o situaţie care te găseşte nepregătit, dar spontaneitatea te salvează. În viaţa sentimentală, lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Şarmul tău funcţionează de minune, viaţa sentimentală trece printr-o perioadă bună, aşa că ai moralul ridicat. Foloseşte ziua aceasta pentru a te relaxa şi a face planuri cu persoana iubită. Nu este cazul să-ţi pierzi încrederea în tine.

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă, împreună rezolvaţi o problemă legată de familie. Fii mai atent şi nu refuza compania şi sfaturile binevoitoare ale celorlalţi. Anularea unor planuri care le-ai făcut la serviciu te nemulţumeşte, dar colegii nu au nicio vină, nu te enerva pe ei.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu