Horoscop săptămânal: 7-13 septembrie

Berbec

Agitaţia ta continuă şi în această săptămână, o agitaţie însă care poate fi încununată de succes dacă îi dai direcţia potrivită. S-au adunat multe lucruri ce trebuiesc puse la punct şi nu e bine să îţi risipeşti energia în alte direcţii nepotrivite.

Taur

Poţi avea succes profesional şi chiar poţi beneficia de o recunoaştere a meritelor tale, mai ales la începutul săptămânii viitoare. Mergi înainte pe linia pe care ai mers şi până acum, căci e un lucru bun. Beneficiezi şi de susţinere din partea prietenilor.

Gemeni

Începând de săptămâna asta viaţa ta ar trebui să se aşeze pe un făgaş normal, mai ales dacă ai reparat ce era de reparat. Dacă însă ai ignorat anumite lucruri, nu te simţi prea confortabil şi trebuie să te implici până aduci totul la un echilibru stabil.

Rac

Ai o susţinere importantă în atingerea obiectivelor mai vechi, fără să faci un mare efort. Ai mari şanse de a câştiga bani, te poţi implica în proiecte pe termen lung cu câştiguri bune. Totul este să crezi în proiectele tale şi mai ales în oamenii cu care lucrezi.

Leu

Începând din weekend agitaţia creşte mai ales în ceea ce priveşte zona financiară. Este posibil să intri în proiecte mari, aducătoare de bani, să cunoşti persoane influente cu care să legi relaţii durabile şi profitabile. Eşti susţinut de influenţele astrale iar dacă reuşeşti să te aduni şi să munceşti organizat vei avea succes.

Fecioară

Urmează o perioadă în care vei fi extrem de orientat şi ordonat. Vei putea face planuri amănunţite şi foarte bine puse la punct şi vei putea comunica foarte bine. Îţi vei face destui prieteni şi dacă te străduieşti chiar poţi avea mult succes în tot ce faci.

Balanță

Relaţiile pe care le ai sau ţi le faci în această săptămână sunt foarte importante şi chiar te pot ajuta să îţi atingi scopurile. De asemenea ai prieteni foarte mulţi şi dornici să te ajute. Ar fi bine să îţi recunoşti totuşi limitele şi superficialitatea de care ai dat dovadă în ultimul timp.

Scorpion

Şefii te văd într-o lumină favorabilă. Păcat însă că acest lucru nu se vede şi în recompensele financiare. Poate că aici ar trebui cumva insistat, astfel ca aprecierile să poate fi şi recompensate corect. Vei avea câteva discuţii contradictorii cu nişte colegi sau prieteni.

Săgetător

Tot ce este legat de semnarea unor contracte, acte sau alte documente, ar fi bine să le amâni pe cât posibil săptămâna viitoare. Tot de atunci se pot lămuri şi anumite discuţii pe care le-ai avut fără rost cu cineva apropiat. Nu te simţi în largul tău dar eşti bine apreciat de cei din jur.

Capricorn

S-ar putea să munceşti mai mult decât poţi la serviciu mai ales că ţi se cere acest lucru. Nu-ţi face mare plăcere dar n-ai încotro. O femeie s-ar putea să te încurce sau să îţi pună beţe în roate la locul de muncă prin lansarea unor zvonuri nu tocmai potrivite.

Vărsător

Ai mare succes şi poţi începe proiecte aducătoare de bani şi chiar poţi câştiga acum, bani cu multă uşurinţă. Nu e bine însă să faci proiecte pe termen foarte lung. Ai susţinere din partea prietenilor apropiaţi şi a rudelor. Totuşi nu ar fi indicat să rişti foarte mult.

Pești

Nu este o săptămână foarte uşoară dar poţi să ai idei geniale la locul de muncă, ce ar putea fi puse în practică cu succes. Poţi avea idei bune şi folositoare. Atenţie însă că eşti destul de vulnerabil emoţional. Ai grijă să nu te iluzionezi prea mult.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu