Horoscop săptămânal 30 noiembrie – 6 decembrie

Berbec

Este o săptămână complicată. Te simţi depăşit până şi de sarcinile de acasă care te copleşesc. Caută să îţi păstrezi stăpânirea de sine şi nu uita că numai astfel poți să treci cu bine peste toată perioada aceasta aglomerată.

Taur

Este o săptămână în care te simţi mai mult trist. Poate că te-ai despărţit de partener sau poate că ai trecut printr-o confruntare dureroasă cu cineva drag. Indiferent de motiv, nu este cazul să cedezi şi să te laşi tras în depresie.

 

Gemeni

O nouă lovitură sub centură te va trezi la realitate şi te va ambiţiona să nu cedezi. Totodată este o perioadă potrivită pentru a te întâlnii cu cineva de care aproape că ai uitat. Dacă vei fi deschis cu cei dragi vei avea o surpriză tare plăcută.

Rac

Este o perioadă în care te vei simţi mai nesigur, iar acest lucru se poate explica prin mulţimea schimbărilor care au loc acum în viaţa ta. Schimbarea este dificilă la început dar cum un sfârşit poate fi un alt început mai bun, vei trece cu bine peste toate şi vei ajunge să zâmbeşti în cel mai scurt timp.

Leu

Eşti pe punctul de a atinge un obiectiv foarte mare. Se recomandă să îţi rezervi timpul necesar pentru a reflecta asupra celor întâmplate. Căută să înţelegi ce a funcţionat şi ce nu a funcţionat şi mai ales, la ceea ce ai învăţat nou despre tine însăţi. Apoi te poţi bucura de reuşită.

Fecioară

Este o săptămână în care viaţa sentimentală este în prim plan. Natura ta pragmatică este pe punctul de a deveni sentimental şi este posibil chiar să te îndrăgosteşti fără să vrei. Vei descoperi că uneori e bine să fii şi vulnerabil.

Balanţa

În această săptămână eşti în plină acţiune. Este posibil să te alături unui nou grup de prieteni, să participi la petreceri sau la anumite proiecte şi chiar să te îndrăgosteşti. De asemenea, vei avea rolul de mediator în vechiul grup de prieteni.

Scorpion

Lună nouă s-ar putea să îţi aducă împlinirea acelui vis pe care îl urmăreşti de mai mult timp. E bine că gândurile negre să nu te împiedice să profiţi din plin de această oportunitate minunată. Calmul este un  instrument potrivit pentru a-ţi ţine emoţiile sub control.

Săgetător

Pentru tine acum poate fi începutul unui an fericit. Începe o perioadă perfectă pentru a-ţi atinge scopuri pe care nu le credeai posibile. Dacă în trecut ai renunţat la un proiect creativ, acum este momentul să îl aplici.

Capricorn

Până la sfârşitul săptămânii vei trece prin atâtea sentimente şi situaţii intense încât vei ajunge să nu mai înţelegi nimic. Recomandarea este să îţi păstrezi cumpătul şi să nu te arunci în acţiuni necugetate. Lucrurile se vor liniști curând de la sine.

Vărsător

Eşti într-o stare de singurătate de ceva vreme dar va dispărea în curând. Îţi vei recâştiga prietenii vechi, sau vei începe prietenii noi. De asemenea, să nu te mire dacă persoane de care nu mai ştiai nimic reapar acum în viaţa ta.

Peşti

Căută să nu îţi neglijezi casa. Altfel vei ajunge să regreţi şi să fii dezamăgit. E bine să te bucuri de weekend prin relaxare, mai ales după eforturile susţinute pe care le-ai depus în ultima vreme la serviciu sau la şcoală.

Distribuie:

Postaţi un comentariu