Horoscop săptămânal: 14-20 septembrie 2017

Berbec

Chiar dacă aparent ai intrat într-o stare de letargie, eşti plin de resurse nebănuite pe care nici tu nu ştii că le ai. Dorinţa de libertate este mai mare ca niciodată şi dacă te afli într-o poziţie de conducere vei ştii exact ce să ceri subalternilor, dar dacă nu eşti într-o asemenea poziţie va trebui să ai grijă cum te comporţi cu colegii şi şefii pentru că doza de încăpăţânare este foarte crescută. Altfel cea mai mare parte din energia ta o investeşti în munca pe care o depui.

Taur

Munca este pentru tine o plăcere în această săptămână. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă vei găsi locul potrivit pentru a te dezvolta în plan profesional. Dacă ai un loc fix de muncă ar fi bine să faci puțin efort pentru a învăța mai mult decât știi pentru că există riscul de stagnare.

Gemeni

Ai idealuri înalte şi reușești să atragi şi să motivezi oameni care să te ajute în atingerea scopurilor. Ai șanse să găsești un loc de muncă care să te împlinească şi care să ţi se potrivească. Trebuie să ai grijă să nu faci compromisuri nepermise şi să nu te complaci în situații dubioase care să îţi strice renumele şi faima.

Rac

Poţi aduce schimbări remarcabile la locul de muncă sau în domeniul în care profesezi. Originalitatea ta poate fi apreciată dacă o pui în practică. De asemenea, pot exista schimbări peste noapte la care vei fi nevoit/ă să înveţi să faci faţă.

Leu

În societate te simţi în elementul tău şi poţi da muncii pe care o depui amprenta ta personală. Te bucuri de credibilitate şi de popularitate. Ai grijă însă să nu amesteci viaţa privată cu serviciul, acestea trebuind să rămână separate. Altminteri există riscul ca imaginea profesională să fie stricată.

Fecioară

Atuurile tale sunt în această săptămână că te poţi arăta cu curaj aşa cum eşti cu bune şi cu rele. Poţi fi o persoană autentică fără să încerci să impresionezi prin asta. Vei impresiona însă prin fermitatea şi hotărârea de care dai dovadă în tot ce faci. Vei putea cuceri auditoriul prin discursurile tale şi poţi stârni oamenii să pună lucrurile în mişcare în sensul pe care îl doreşti.

Balanţă

Nu îţi este foarte uşor să ai un concept despre propria viaţă. Îţi doreşti să investeşti în ceva măreţ, fără limite şi graniţe, dar nu poţi defini prea clar vreun proiect. Te afli cumva la un moment de răscruce, la fel ca schimbătorul de viteză ce s-ar afla la punctul mort şi nu ştii exact în ce viteză să îl schimbi. Dacă ai asociaţi te bazezi mai mult pe ei decât pe propriile tale forţe.

Scorpion

Există un dinamism în relaţia cu prietenii, fie interacționezi mai mult cu ei, fie ai dispute care reliefează şi aspecte negative ce pot conduce la distanțare. Pe de altă parte, se pot lămuri anumite blocaje în comunicarea cu ei. Ai succes în carieră şi mai ales dacă te ocupi de lucruri artistice şi frumoase.

Săgetător

Eşti foarte atent/ă la toate detaliile de la servici şi vrei ca totul să fie perfect. Această perfecţiune vrei să fie pe toate planurile, atât în documente, cât şi în relaţia cu partenerii de afaceri. Ca să faci ordine însă, este nevoie să te implici ceva mai mult ca de obicei, dar o faci cu plăcere.

Capricorn

Ai de pus la punct anumite reguli de conduită ce țin de viaţa ta de zi cu zi. De asemenea te confrunți cu faptul că nu îţi convin sau nu poţi respecta regulile cu care nu eşti de acord, trasate de către superiorii tăi. Oricum ar fi, îţi vei schimba opiniile, pe care le-ai avut până acum, şi vei avea o noua perspectivă asupra vieţii.

Vărsător

Ai putea face un împrumut pentru anumite investiții ce așteaptă finanțare. De asemenea, eşti atras de studiul științelor spirituale şi ai putea să îţi mai lărgești orizontul urmând anumite cursuri de acest gen.

Peşti

Beneficiezi de o creativitate ieșită din comun prin care ai putea să îţi materializezi senzațiile şi ideile cele mai bune. În plan financiar pot fi răsturnări de situație şi schimbări neașteptate fie într-un sens, fie în celălalt.

Distribuie:

Postaţi un comentariu