Horoscop, miercuri, 13 noiembrie

Berbec

Cineva din familie ar putea interveni în relaţia ta cu partenerul de suflet, ceea ce ar putea genera unele discuţii. Dacă eşti echilibrat şi calm, nu se va întâmpla nimic neplăcut. Este posibil să primeşti o veste, spre seara, care te va bine dispune.

Taur

Te aşteaptă o zi bună în plan sentimental. Farmecul personal te ajută şi oriunde te vei duce ţi se vor face complimente. Iniţiativele tale în acest domeniu se vor bucura de succes dar nu este cazul să faci schimbări de mai mare anvergură.

Gemeni

Starea ta generală va fi în ansamblu bună, în ciuda agitaţiei care te caracterizează de ceva vreme. În cazul în care până acum te-ai confruntat cu probleme de sănătate astăzi ele s-ar putea rezolva. Cheltuielile făcute pentru sănătate vor fi eficiente.

Rac

Astăzi vor exista unele tensiuni. Nu este un moment prielnic pentru a discuta despre nemulţumirile pe care le ai, deoarece pot apărea discuţii contradictorii. Nu este momentul potrivit de a lua decizii sau a face schimbări importante acum.

Leu

Te vei agita cu tot felul de probleme, şi nu îţi mai rămâne timp pentru tine şi familie. În schimb vei avea posibilitatea de a încheia o situaţie ce ar putea aduce ceva mai multă stabilitate în viaţa ta afectivă. Nu te aştepta ca rezultatele să se vadă imediat.

Fecioară

Eşti cam irascibil, ceea ce te poate determina să iei decizii pripite. Fii cât se poate de atent, deoarece este posibil să faci greşeli. Evită discuţiile în contradictoriu cu cei apropiaţi, deoarece este posibil să ai parte de o surpriză mai puţin plăcută

Balanţa

Ziua se anunţă a fi deosebit de favorabilă tuturor iniţiativelor în plan sentimental. Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine şi acest lucru vă ajută să vă simţiţi bine. Nu intra în discuţii contradictorii, ca să nu strici ziua.

Scorpion

Vor fi multe de făcut şi nu prea vei avea timp pentru tine; apar tot felul de urgenţe. N-ar fi exclus ca o activitate pe care o practici în timpul liber să îţi aducă nişte bani. O bună parte din timpul liber ţi-l vei petrece în compania prietenilor.

Săgetător

Eforturile tale nu se vor concretiza atât de repede pe cât te-ai aştepta. Cineva din familie te va susţine cu condiţia să faci tot ce ţi se spune. Nu este cazul să faci lucruri deosebite decât dacă eşti pregătit să aştepţi mai mult timp rezultatul.

Capricorn

Este posibil să apară unele neînţelegeri cu colegii de serviciu. În cazul în care ţi se vor repartiza noi sarcini de serviciu înarmează-te cu răbdare, căci soluţiile vor veni cu întârziere. Nu te încrede în orice zâmbet amabil, căci sunt persoane care pândesc orice slăbiciune.

Vărsător

Unele schimbări pe care le aveai în minte de mai multă vreme se pare că vor fi puse în practică. O să-ţi pui în evidenţă spiritul practic şi capacitatea ta de gândire. Dacă apar nişte oferte legate de serviciu, profită de ele, astrele te ajuta.

Peşti

În cazul în care ai o problemă de sănătate, ea şi-ar putea găsi rezolvarea fara probleme. În plan financiar poţi avea o realizare. Câştigurile nu se lasă prea mult aşteptate şi eforturile pe care le-ai făcut îşi vor demonstra eficienţa în curând.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu