Horoscop, miercuri, 11 septembrie

Fecioară

Unele din lucrurile pe care le-ai considerat a fi rezolvate vor reveni în atenţia ta. Va trebui să munceşti destul de mult, dar vei reuşi dacă eşti serios. Tendinţa spre superficialitate te-ar putea costa mult, aşa că atenţie la ceea ce faci şi cât de bine faci.

Balanță

Doreşti să faci cât mai multe, dar există şi riscul să greşeşti. Oboseala acumulată în ultimul timp îşi cam spune cuvântul. O persoană mai puţin cunoscută încearcă să tragă nişte sfori pentru a-ţi face rău, dar ai noroc ca cineva te iubeşte.

Scorpion

Azi eşti cam suspicios şi acest lucru poate genera unele neînţelegeri cu persoana iubită. Cineva din anturajul apropiat îţi va face ochi dulci, dar nu este cazul să iei în serios aceste complimente. Primeşti o sumă importantă de bani şi începi să-ţi faci planuri.

Săgetător

Dimineaţa e posibil să ai probleme la serviciu, dacă nu reuşeşti să te concentrezi. Nu e bine să te amesteci în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu apar discuţii. Nu este exclus să petreci o seară romantică alături de persoana iubită.

Capricorn

Te aşteaptă o zi bună din toate punctele de vedere, aşa că nici succesele în plan sentimental nu vor lipsi. Pe de altă parte, simpatia de care te vei bucura în rândul persoanelor de sex opus ar putea stârni nemulţumirea partenerului.

Vărsător

Azi nu vei fi într-o formă prea bună şi ar fi de dorit să nu te implici în activităţi importante Oboseşti repede, îţi trebuie multă răbdare şi trebuie sa munceşti mai ordonat. O ieşire cu prietenii spre seară te ajută mult.

Pești

Dimineaţa eşti foarte sensibil si nu eşti în apele tale. Un pic de ambiţie nu-ţi strică în relaţia cu ceilalţi. Primeşti o veste bună, care îţi ridică moralul. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează mulţumitor.

Berbec

Capacitatea ta intelectuală te va ajuta să rezolvi o situaţie mai delicată. Este posibil să finalizezi o problemă în care eşti implicat de mai mult timp. Nu te aştepta ca şefii să te laude, dar asta nu înseamnă că nu sunt impresionaţi de efortul pe care îl faci.

Taur

Activităţile de azi în care te vei implica îţi vor da ocazia să te faci remarcat. Inteligenţa şi spiritul practic de care dai dovadă te vor aduce în centrul atenţiei. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unei posibile colaborări. Acordă mai multă atenţie familiei.

Gemeni

O sa ai mult de alergat azi pentru a rezolva o groază de lucruri. E posibil să fie nevoie să pleci la un drum, ceea ce nu îţi va surâde, dar nici nu vei avea de ales. Noile iniţiative se vor dovedi de succes. O anume cheltuială nu va putea fi evitată nicicum.

Rac

O persoană din anturajul apropiat ţi-ar putea face unele reproşuri, dar nu este cazul să te enervezi. Trebuie să fii atent la toate detaliile, altfel nu obţii ceea ce îţi doreşti. Multe lucruri trebuie să le faci de unul singur.

Leu

Dacă ai de dat un examen, rezultatul te va satisface. Relaţia cu partenerul de suflet are toate şansele să se îmbunătăţească, să fie consolidată, dar n-ar fi exclus să te implici într-o relaţie nouă, cu ocazia unei călătorii. Nu oricine îţi face un compliment este sincer.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu