Horoscop, marți, 5 noiembrie

Berbec

Din punct de vedere sentimental relaţia cu persoana iubită este echilibrată și nu este cazul să intervii. Azi nu este un moment potrivit pentru a lua decizii în chestiuni importante. Păstrează-ţi ceva mai mult timp pentru activităţile de acasă.

Taur

N-ar fi exclus să cunoşti o persoană care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. În cazul în care doreşti să pleci într-o călătorie, şansa va fi de partea ta, chiar dacă vei avea parte de mai multe cheltuieli decât ţi-ai propus.

Gemeni

Popularitatea ta este în creştere şi, chiar dacă vor mai exista unele controverse cu prietenii, nimeni nu se va supăra şi vei reuşi să străluceşti oriunde te vei duce. Starea ta fizică va fi bună, dar totuşi, n-ar strica să îţi păstrezi măcar o oră pentru odihnă şi relaxare.

Rac

Relaţia cu prietenii va fi bună pe tot parcursul zilei şi vei petrece clipe deosebit de plăcute în compania acestora. Cineva din anturajul apropiat va avea nevoie de sprijinul tău şi nu vei putea să-l refuzi. Posibil să cheltuieşti bani pentru distracţii.

Leu

Vei avea unele discuţii constructive cu persoana iubită referitoare la programul din timpul liber şi până la urmă vei reuşi să îţi impui punctele de vedere. Ţi se va face o propunere de colaborare, dar nu este cazul să dai un răspuns imediat.

Fecioară

Unul dintre părinţi îţi va face un anunţ de care se va bucura întreaga familie. În ceea ce priveşte proiectele pe care ţi le-ai făcut pentru timpul liber, acestea vor suferi unele modificări, care însă nu te vor deranja într-o prea mare măsură.

Balanţa

Obstacolele care apar azi vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine.

Scorpion

Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, demonstrând astfel că nu ai muncit degeaba. Partenerul de viaţă ar putea avea o mică neînţelegere cu unul dintre părinţi. Cel mai bine ar fi să nu intervii în nici un fel.

Săgetător

Situaţia financiară te va interesa în mod special în această perioadă. N-ar fi exclus să primeşti o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Vei avea o stare de agitaţie, de nelinişte pe tot parcursul zilei.

Capricorn

Vei avea o întrevedere cu prietenii. Veţi discuta despre proiecte de interes comun şi vei fi tentat să îţi impuni punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să te arăţi ceva mai înţelegător. Nu este cazul să te grăbeşti în a lua unele decizii.

Vărsător

Este foarte posibil să fii nevoit să faci o mulţime de drumuri pentru a te vedea cu rudele, dar şi cu prietenii. Cineva din familie se pare că îţi va face o surpriză plăcută, care te va ajuta să închei ziua foarte optimist.

Peşti

Vei avea de făcut o mulţime de drumuri. Te vei întâlni cu prietenii, care îţi vor face propuneri interesante. N-ar fi exclus nici să fii tentat să faci o investiţie pentru casa. Nu lua însă nici o decizie până nu te vei consulta cu persoana dragă.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu