Horoscop, marți, 26 noiembrie

Berbec

Azi ai parte de multă alergătură ceea ce îţi va da peste cap programul făcut. Mare atenţie căci eşti predispus la gafe şi acest lucru va tensiona relaţiile cu cei din jur. Te poţi aştepta la multă agitaţie în familie. Preferabil să nu te implicit prea mult în probleme complicate.

Taur

Din punct de vedere sentimental conjunctura astrală te favorizează. Este o bună ocazie de a-ţi pune în evidenţă farmecul personal. Ai suficientă energie pentru a rezolva ceea ce ţi-ai propus, dar nu amâna lucrurile, pe altă dată.

Gemeni

În această perioadă ai putea să te ocupi ceva mai mult de propria persoană. Acasă vor fi multe de făcut, dar nu trebuie să te grăbeşti. Încearcă să rămâi echilibrat şi cumpătat. Cu răbdare, toate se vor rezolva uşor şi lucrurile reintră în normal.

Rac

Dispui de multă energie şi putere de muncă. Din păcate este posibil să ai o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu cei din jur. Problemele financiare te apasă şi eşti din ce în ce mai nervos. Lucrurile se pot complica dacă nu gestionezi situaţia cu calm şi diplomaţie.

Leu

Situaţia financiară se anunţă a fi ceva mai complicată dar te poţi aştepta şi la unele câştiguri. Ai șanse bune de a reuși să rezolvi nişte lucruri care le-ai lăsat deoparte mai demult. Încearcă să-ţi petreci mai mult timp alături de persoana iubită.

Fecioară

Dialogul cu persoanele de sex opus te va ajuta să-ţi echilibrezi starea psiho-afectivă. Capacitatea de concentrare se va îmbunătăţi pe măsură ce te vei apropia de sfârşitul zilei. Un sfat de la nişte prieteni buni sau chiar rude apropiate te-ar putea ajuta mult.

Balanţa

Vei avea serioase frământări în ceea ce priveşte situaţia ta financiară. Te implici în tot felul de activităţi şi chiar dacă aceastea îţi vor aduce un câştig, ai cheltuieli mari. Cineva din anturajul apropiat ţi-ar putea face o propunere pentru o activitate interesantă.

Scorpion

Este posibil ca unul dintre părinţi sau alta rudă să aibă nevoie de un sprijin substanţial în rezolvarea unei chestiuni cu care se confruntă. Reuşeşti să faci o bună impresie unor persoane de sex opus. Primeşti o veste bună, care îţi schimba programul de mâine.

Săgetător

Starea ta psihică nu este dintre cele mai fericite. Nu reuşeşti să te concentrezi decât cu greutate, ideile îţi sunt împrăştiate. Din punct de vedere fizic dispui de energie pentru a depăşi cu bine eventualele probleme cu care te vei confrunta.

Capricorn

De pe alte meleaguri ai putea primi unele informaţii interesante. Funcţionezi la capacitate maximă aşa că, poţi să iei decizii în chestiuni mai delicate. În cazul în care doreşti să pleci într-o călătorie lucrurile vor evolua într-un mod cel puţin mulţumitor.

Vărsător

Eşti obosit, tracast stresat. O plimbare în aer liber îţi va da ocazia să te relaxezi. Vei avea de făcut o mulţime de cheltuieli care te vor ţine cu sufletul la gură. Nu este exclus să apară posibilitatea să faci unele investiţii, dar în acest caz, evită riscurile.

Peşti

Este o perioadă deosebit de tensionată pentru tine, în care stresul, starea de agitaţie ţi-ar putea crea tot felul de probleme pe fond nervos. Oricum, prietenii te vor ajuta să te relaxezi şi să te simţi mai în largul tău în această perioadă atât de agitată.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu