Horoscop, marți, 12 noiembrie

Berbec

Azi e de preferat să nu te implici în activităţi care să te suprasolicite, mai ales din punct de vedere fizic. Va trebui să îţi găseşti ceva mai mult timp pentru odihnă. În ultima perioadă ai fost stresat şi tracasat aşa că gândeşte-te şi la tine.

Taur

Eşti irascibil şi gata în orice moment să îţi ieşi din fire. Evită să dai curs impulsivităţii de moment care, mai mult ca sigur, nu te ajută. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare  de care o să vă bucuraţi amândoi.

Gemeni

Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o implicare nepotrivită în relaţia ta cu fiinţa iubită. Vei avea posibilitatea să te implici în activităţi dintre cele mai diverse, fără să te simţi prea obosit. Eşti optimist şi plin de viaţă.

Rac

Proiectele tale vor înregistra unele modificări, ceea ce ar putea genera discuţii în contradictoriu. Este posibil să apară însă un câştig material. Nu este un moment favorabil pentru a decide ce faci cu banii. Primeşti o informaţie interesantă.

Leu

Optimismul de care dai dovadă va avea efecte pozitive asupra stării tale generale. În cazul în care aveai de gând să faci mici schimbări în viaţa ta, este un moment favorabil, conjunctura astrală te avantajează. Te poţi baza pe intuiţie.

Fecioară

Te confrunţi cu tot felul de situaţii stresante, dar din fericire vei reuşi să găseşti rezolvări convenabile. Oricum, proiectele tale au şanse de reuşită. Încearcă să fii mai diplomat în manifestări, evită să îţi exprimi nemulţumirile pe faţă.

Balanţa

Programul pentru această zi este foarte plin şi nu vei putea lăsa nimic pe planul secund. Ai de rezolvat o mulţime de lucruri. Chiar dacă energia fizică nu îţi lipseşte, n-ar fi rău să-ţi păstrezi ceva mai mult timp şi pentru odihnă.

Scorpion

Ai tendinţa de a face reproşuri partenerului de suflet. Cel mai bine ar fi să ai mai multă înţelegere faţă de acesta. Spre sfârşitul zilei primeşti o veste care îţi va însenina chipul. Răbdare şi înţelegere sunt cuvintele cheie pentru această perioadă.

Săgetător

Eşti cam irascibil şi din acest motiv ai putea greşi cu uşurinţă în deciziile tale. Atenţie, căci impulsivitatea te poate determina să faci gesturi pe care ulterior le vei regreta. Te vei bucura de simpatia persoanelor de sex opus cu care te întâlneşti.

Capricorn

Chestiunile sentimentale vor fi deosebit de importante pentru tine în această zi. Relaţia cu persoana iubită se va îmbunătăţi şi te vei bucura de apreciere maximă. Profită de această conjunctură favorabilă pentru a-ţi consolida această relaţie.

Vărsător

Dacă până acum ai avut unele probleme, acestea par a-şi găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Din punct de vedere sentimental situaţia te avantajează, aşa că nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe plăcute în compania partenerului.

Peşti

Eşti eficient în tot ce faci, lucru ce te-ar putea ajuta să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. Relaţia cu partenerul de viaţă este ceva mai agitată şi nu este cazul să te implici în discuţii inutile în contradictoriu.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu