Horoscop, marți, 10 septembrie

Fecioară
Eşti anunţat că mâine vei pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Această veste îţi cam încurcă planurile, dar fi optimist: călătoria va determina schimbări benefice în relaţiile sentimentale. Evită discuţiile în contradictoriu provocate de o femeie!

Balanţă
Poţi aborda probleme importante din domeniul afacerilor şi eşti capabil să finalizezi lucrări începute cu mai mult timp în urmă. Ai ocazia să rezolvi probleme financiare. Comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă este foarte bună. Ai grijă să nu faci promisiuni pe care nu eşti sigur că le poţi respecta!

Scorpion
Eşti foarte activ şi sociabil, ceea ce favorizează relaţiile de colaborare. Se pare că ai probleme sentimentale, dar optimismul tău este mai puternic. Pe plan profesional şi din punctul de vedere al sănătăţii nu ai nici un motiv de îngrijorare.

Săgetător
Se anunţă un succes remarcabil într-o afacere, însoţit de un câştig substanţial. În partea a doua a zilei, ţi se propune o colaborare. Cu prilejul unei călătorii în interes personal, s-ar putea să faci cunoştinţă cu o persoană importantă care poate deveni partener de afaceri.

Capricorn
Sunt favorizate relaţiile de colaborare. Toate activităţile începute azi au mari şanse de reuşită. Ai succes în afaceri şi poţi rezolva problemele financiare ale familiei. Evită speculaţiile de orice fel!

Vărsător
Au loc schimbări benefice în viaţa ta, atât pe plan profesional, cât şi social. Metodele pe care le aplici, deşi nu sunt pe placul tuturor, te ajută să-ţi îndeplineşti obiectivele. Petreci după-amiaza împreună cu prietenii. Te sfătuim să nu neglijezi familia.

Peşti
Eşti într-o formă intelectuală foarte bună şi colaborezi excelent cu persoanele din anturaj. Ai succes în toate activităţile legate de familie şi cămin. Te sfătuim să ţii cont de părerile partenerului de viaţă.

Taur
După o perioadă de dezamăgiri, astăzi eşti plăcut surprins de succese nesperate în domeniul financiar şi pe planul relaţiilor sentimentale. Ideile tale ingenioase contribuie la finalizarea unei lucrări importante la locul de muncă. Îţi recomandăm, însă, să nu refuzi cooperarea cu colegii de serviciu.

Gemeni
În prima parte a zilei te ocupi de rezolvarea unei probleme financiare de care depinde reuşita unei afaceri. Pentru aceasta, eşti nevoit să pleci într-o scurtă călătorie în afara localităţii. Eforturile îţi vor fi răsplătite din plin şi îţi vei recupera cheltuielile în scurt timp.

Rac
Începi să te redresezi financiar. Primeşti o primă, ca recompensă pentru finalizarea unei lucrări importante, sau o moştenire neaşteptată. Dacă te întrebi ce ar fi mai bine să faci cu banii, iată o sugestie: astăzi sunt favorizate investiţiile pe termen lung. Ai grijă de sănătate şi acordă mai mult timp odihnei!

Leu
În cursul dimineţii iei o hotărâre, în urma căreia eşti nevoit să-ţi schimbi programul. Un prieten îţi solicită sprijinul într-o problemă de sănătate şi ar fi bine să accepţi fără nici o ezitare. În partea a doua a zilei te ocupi de o problemă financiară. În luarea deciziilor importante, te poţi baza pe intuiţie.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu