Horoscop, luni, 4 noiembrie

Berbec

Toate lucrurile merg bine, toate proiectele începute prind contur din ce în ce mai clar. Ai iniţiativă şi obţii lucruri importante, dacă eşti modest şi corect. Acum e un moment ideal să te apleci mai mult spre persoana iubită. Viaţa de cuplu merge bine.

Taur

Este o zi calmă, lentă, în care toate merg fără grabă spre nişte rezultate de care vei fi foarte mulţumit. Apare, pe undeva, şi un profit mic, tocmai de aceea ziua este exact aşa cum îţi place ţie. Nu apare nimic nou în program.
Gemeni

Îţi dai seama că, faţă de persoana iubită, se înfiripă nişte sentimente mai serioase, de viitor. Dacă nu ai încă pe cineva alături ca jumătate ideală, cel cu care petreci azi ceva mai mult timp, ar putea deveni un bun partener de suflet.
Rac

Te dăruieşti total celui drag, pentru că eşti mai romantic şi mai tandru ca oricând. Se pare că ai noroc de un partener care te cunoaşte foarte bine şi te răsfaţă Totuşi eşti cam neîncrezător şi începe să-ţi pui tot felul de întrebări.
Leu

Trebuie să te concentrezi foarte serios la muncă, pentru că ai de trecut printr-o perioadă mai grea. Şefii aşteaptă mult de la tine şi vrei să laşi o impresie bună. Ai putea avea succes, fiindcă intuiţia te ajută şi norocul e de partea ta.
Fecioară

Lumea îţi cunoaşte deja spiritul critic ieşit din comun, de aceea mulţi vor evita să te enerveze azi. Nu ierţi nimic din ceea ce nu e corect sau, cel puţin, nu-ţi convine ţie, de aceea disputele se pot încinge foarte uşor, de la orice fleac.
Balanţa

Azi nu te simţi în largul tău. Atmosfera parcă e tristă, pesimistă, cu tot felul de probleme. Ar fi bine să fugi de astfel de gânduri încărcate negativ, pentru că îţi vei strica toată ziua. Alege relaxarea, o plimbare sau o vizită la un prieten.

Scorpion

Eşti plin de iniţiativă, dornic de acţiune, şi tot ce începi azi va avea succes din prima. Chiar dacă unii încep săptămâna cu stângul, fără chef, fără vlagă, după câteva ore în preajma ta, îşi vor recăpăta şi ei tonusul, datorită încurajărilor venite de la tine.

Săgetător

Toate încep să se aşeze pe un făgaş mai clar, ai nevoie de mai multă organizare ca să faci totul bine şi în timp util. Nu trebuie să laşi nimic la voia întâmplării azi, ci încearcă să respecţi o ordine firească a lucrurilor.
Capricorn

Vestea pe care o primeşti azi, te întristează şi dă naştere unor griji mai mari decât ar fi cazul. Eşti pesimist şi ai tendinţa de a analiza totul în pagubă, privind doar partea goală a paharului. Se pare că va veni imediat şi o veste mai bună.
Vărsător

Te bucuri de o bună dispoziţie, plină de energie, care îţi ridică moralul. Nu vezi nimic rău în jurul tău, şi reuşeşti să te bucuri doar de lucrurile frumoase, calde, liniştite. Este bine pentru tine că vezi astfel lucrurile şi eşti optimist.

Peşti

Azi treci printr-o pasă cam proastă, eşti dezamăgit sau un pic speriat. Nimeni nu reuşeşte să-ţi abată gândul de la ceea ce te îngrijorează pe tine. Dacă tot nu accepţi încurajări şi glume, mai bine relaxează-te printr-o plimbare în aer liber.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu