Horoscop, joi, 12 decembrie

Berbec

Şansa te poate ajuta mai mult decât până acum, poate ar fi momentul să te implici în rezolvarea unor chestiuni pe care le-ai tratat cu indiferenţă. O cunoştinţă mai veche care te simpatizează îţi face o propunere interesanta care te-ar putea ajuta în viitor.

Taur

Relaţia cu superiorii ierarhici este tensionată şi nu este indicat să încerci să îţi impui punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental trăirile tale sunt deosebit de profunde.

Gemeni

Relaţia cu prietenii va fi importantă pentru tine, cei din anturajul apropiat îţi vor susţine iniţiativele. O să ai contact cu multă lume, lucru care te va încânta. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, vei primi o veste dintre cele mai plăcute.

Rac

Calităţile de care dai dovadă te ajută să rezolvi o mulţime de lucruri. Azi ai o zi extrem de agitată, dar ai noroc cu prietenii care te ajuta să te relaxezi şi să te amuzi. Primeşti o informaţie, dar nu este cazul să o foloseşti înainte de a-i verifica autenticitatea.

Leu

Conjunctura astrală te avantajează. Se pare că ai şansa de a câştiga o sumă de bani. Vei reuşi o tranzacţie care îţi va aduce un câştig nesperat. Dacă ai ceva de rezolvat, nu încerca să faci lucrurile de unul singur, deoarece rezultatele nu vor fi cele aşteptate.

Fecioară

Vei avea parte de o zi agitată, în care proiectele iniţiale vor trebui amânate. Va trebui să rezolvi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Ai în faţă o zi încărcată de aceea va trebui să apelezi la sprijinul unui prieten de încredere. Primeşti câteva informaţii care îţi fac plăcere.
Balanţa

Se pare că astăzi cei din jurul tău sunt puşi pe critică. Dacă ai greşit, cel mai bine ar fi să recunoşti ca să nu îţi pierzi respectul şi popularitatea de care te bucuri în rândul colegilor şi prietenilor. Vei primi o propunere care te va tenta în mod special.
Scorpion

Ai unele realizări, dar proiectele tale importante încă mai au de aşteptat. Mergi mai departe, la un moment dat vei reuşi. În a doua parte a zilei vei avea un câştig oarecum neaşteptat. Fiinţa iubită se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul tău.

 

Săgetător

În familie apar câteva probleme care vă irită pe toţi, iar pe tine în mod special. Pe cât posibi, evită discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă dacă doreşti să ai o zi liniştită. Deşi şansa e astăzi de partea ta, evită să îţi asumi riscuri de orice fel.

Capricorn

Eşti mai energic decât până acum, plin de iniţiative, mai dornic de a te implica în activităţi noi. Nu este exclus să ai o surpriză din partea unui bărbat. Ar fi de dorit să nu reacţionezi fără o gândire serioasă şi mai ales să nu dai curs impulsivităţii de moment.

Vărsător

Încearcă să te manifeşti cu mai multă prudenţă. Cineva încearcă să creeze intrigi în jurul tău. Vei primi o propunere de colaborare care te va tenta. În rest, ar fi bine să nu exagerezi cu munca, ocupă-te şi de casa dar şi de cei apropiaţi.

Peşti

Eşti într-o formă fizică foarte bună. Unul dintre părinţi ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat. Spre seară reuşeşti să te relaxezi cu ajutorul prietenilor. Relaţia sentimentală funcţionează perfect, îţi aduce satisfacţii deosebite.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu