Horoscop 9 – 16 noiembrie 2017

Berbec

Uneori  exagerarea poate duce la concluzii greşite, aşa că fii atent la ceea ce spui şi faci în public. Evită aroganța care nu este tocmai potrivită în această săptămână pentru că vei avea doar de pierdut de pe urma ei.

Taur

Deşi crezi că stăpâneşti totul şi că nimic nu te poate lua prin surprindere, totuşi surprizele pot apărea oricând la locul de muncă sau în viaţa de zi cu zi. Aşa că înarmează-te cu răbdare şi fii pregătit pentru orice. Prieteniile sunt triate şi vor rămâne doar cele care contează cu adevărat.

Gemeni

Rămâi realist în ceea ce priveşte câştigurile financiare. Profesional lucrurile sunt într-o mare ceaţă. Nu reuşeşti să vezi sau să anticipezi nimic din ce se întâmplă sau se va întâmpla. Simţi că nu eşti la locul potrivit dar nici nu ştii care ar putea fi locul cel mai potrivit.

Rac

Ai multe idei inovatoare ce tot aşteaptă să fie puse în practică dar de cele mai multe ori le pierzi pentru că te ocupi mereu de altceva. Încearcă să te concentrezi mai bine şi începe acest lucru cât mai curând.

Leu

Se anunţă o perioadă plină de evenimente. Ai foarte multe lucruri de rezolvat şi fără un plan bine pus la punct şi pe care să-l respecţi cu stricteţe este foarte greu să ţii pasul. Ai multă forţă şi putere de muncă dar eşti destul de stresat.

Fecioară

Fii direct şi onest atunci când cineva îţi cere părerea, pentru că ceea ce vei spune va fi ascultat şi urmat. Beneficiezi de popularitate şi este foarte posibil ca toată lumea să vorbească despre tine. Eşti destul de înţelept spre a fi un exemplu bun pentru ceilalţi.

Balanţa

Visele legate de bani nu înseamnă că vei reuşi să îi şi obți, aşa că renunţă la speranţa că te vei îmbogăţi peste noapte. Vei obţine aceşti bani dar numai prin muncă susţinută şi economie. Trebuie să faci schimbări în ceea ce priveşte cheltuielile.

Scorpion

Ar fi cazul să te rupi de trecut şi de vechile obiceiuri. Poţi lăsa în urmă prietenii dacă ţi se pare că nu sunt în regulă. Nu te teme să abordezi metode noi pentru rezolvarea lucrurilor fiindcă numai aşa toate vor funcţiona în avantajul tău.

Săgetător

Te simţi depăşit de problemele care par să vină de nicăieri. Însă atâta timp cât nu exagerezi, vei face faţa furtunii care se apropie. Evită speranţele deşarte şi păstrează-ţi cumpătul şi realitatea în tot ceea ce gândeşti şi faci.

Capricorn

Vei avea multe de câştigat din întâlnirile cu alţi oameni, dar pentru asta trebuie să fii complet sincer cu tine însăţi şi cu cei din jur. Astrele sublinieaza nevoia de prieteni în viaţa ta, aşa că merită să faci un efort pe calea onestităţii.

Vărsător

Simţi nevoia să reduci lucruile la cât de simplu se poate pentru a putea descurca iţele încurcate de alţii. Ai nevoie de o colaborare şi de un schimb de păreri cu cineva apropiat.  Pot apărea anumite probleme legate de părinţi sau rude mai în vârstă.

Peşti

Cunoşti mulţi oameni cu care ai putea să legi anumite relaţii. Ai imboldul de a face totul pentru ca să primeşti tot ceea ce îţi oferă viaţa acum. Dacă îţi vei urma instictele totul va fi benefic pentru tine.

Distribuie:

Postaţi un comentariu