Horoscop 8 – 16 martie 2018

Berbec

Urmează o perioadă în care te macină amintirile. Vei fi copleşit de momentul în care, pe neaşteptate, vei întâlni o persoană pentru care ai avut în trecut sentimente adevărate. Această întâlnire e posibil să îţi schimbe viitorul.

Taur

Cineva îţi sugerează că ar dori să te cunoască mai bine şi să fiţi mai apropiaţi. Încearcă să te prefaci că nu înţelegi despre ce este vorba pentru a evita o decizie rapidă. Nu te grăbi cu răspunsul până nu clarifici ceea ce simţi tu pentru această persoană.

Gemeni

Este o săptămână în care nu vei avea probleme şi vei petrece multe momente plăcute în compania celor dragi. Este posibil să fie o petrecere în familie, o masă bogată, discuţii despre ceea ce se întâmplă în jurul tău, etc.

Rac

Vei dori să petreci o perioadă izolat de ceilalţi, în urma unei dispute verbale cu partenerul de viaţă. De aceea, nici măcar nu vei încerca să zâmbeşti deocamdată pentru a-l face să înţeleagă că a greşit. Un pic de răbdare nu strică.

Leu

Ai o perioadă plină de bucurii, fiind în centrul atenţiei peste tot unde te duci. Vei fi abordat de o persoană care te-a interesat în trecut. Va fi o conversaţie ocazională, dar poate deveni în curând începutul unei frumoase poveşti.

Fecioară

Nu este potrivit să ceri prea mult de la cei mai buni prieteni. Eşti foarte sensibil şi ai tendinţa de a reacţiona exagerat. Înainte de a te simţi ofensat de remarcile celor din jur, întreabă-te dacă nu ai şi tu vina ta. În rest, totul pare să meargă bine.

Balanţa

Ai o stare de lene. Nu ai chef de nimic nu vrei să ieşi în lume. Vei prefera să îţi petreci timpul singur, în linişte, acasă. Pe de altă parte vei profita de ocazie pentru a te relaxa cât mai mult şi în felul acesta îţi încarci şi ,,bateriile”.

Scorpion

Îţi vei petrece timpul mai mult prin casă sau în jurul casei. În această perioadă preferi să te implici cât mai puţin în alte activităţi legate de serviciu sau alte obligaţii. Vrei să fii numai cu tine.

Săgetător

Eşti cam nervos şi uşor recalcitrant. Încearcă să nu îţi sperii familia sau partenerul de viaţă cu agresiuni verbale, pentru că mai târziu vei regreta. Păstrează-ţi calmul şi gândeşte de două ori înainte de a vorbi. Nemulţumirile tale vor trece ca prin farmec în scurt timp.

Capricorn

Eşti favorizat în mod real în această perioadă. Curând vei primi ceea ce îţi doreşti atât de mult. Ceva ce aproape ai visat noaptea, dar pentru care nu ai dispus de finanţele necesare. Nu uita să mulţumeşti cu sinceritate persoanei care îţi va face acest dar neaşteptat.

Vărsător

Îţi vei petrece timpul cu prietenii. Te amuză faptul că marea majoritate a oamenilor încearcă să descrie lucrurile cât mai ideal, când de fapt situaţia reală e alta. Nu încerca să schimbi aceste aparenţe, este inutil să faci comentarii răutăcioase.

Peşti

În această perioadă vei fi fermecător şi foarte popular. Ai capacitatea de a influenţa lucrurile în bine mai ales în ce urmează a se întâmpla. Este bine să ştii că fiecare om gândeşte altfel şi nu e bine să impui nişte direcţii celor din jurul tău.

Distribuie:

Postaţi un comentariu