Horoscop 7 – 14 decembrie 2017

Berbec

Te vei implica într-un proiect complicat şi vei da dovadă de foarte multă conştiinciozitate. La final te vei bucura de recunoaşterea pe care o meriţi. Nu se va întâmpla un miracol, dar visul tău te ajută în cariera pe viitor.

Taur

În această perioadă nu este recomandat să fii prea deschis şi să vorbeşti cu toată lumea despre viaţa ta personală. Alege cu grijă prietenii cărora poţi să li te destăinui. Între timp poţi finaliza câteva proiecte importante pe care le-ai tot amânat.

Gemeni

Este o perioadă în care poţi realiza orice proiect iniţiat de tine.  Datorită nivelului energetic foarte crescut, poţi face cu uşurinţă şi fără ajutorul nimănui tot ceea ce îţi propui. Preferabil ca în weekend să te dedici unor activităţi plăcute şi totodată utile.

Rac

În curând vei atinge un succes imens în afaceri. Partenerii tăi vor fi fascinaţi de profesionalismul tău. Pe plan personal, lucrurile merg bine iar relaţia cu partenerul de viaţă este perfectă. Totuşi nu încerca să ascunzi anumite lucruri intime ce ţin de relaţia voastră.

Leu

E o perioadă dedicată muncii. Acordă atenţie organizării planului profesional, fiindcă numai aşa poţi ajunge mai sus. În acelaşi timp trebuie să ai grijă şi de tine şi să ceri sfatul unor prieteni apropiaţi în anumite privințe.

Fecioară

Este posibil să cunoşti o persoană extrem de posesivă. Va fi necesar să fii un pic mai dur pentru a o face să înţeleagă că a depăşit anumite limite. Efectiv, te sufocă cu vizitele şi cu atenţia acordată, cu atât mai mult cu cât tu nu îi împărtăşeşti sentimentele. Nu ezita să pui piciorul în prag şi să îţi recapeţi liniştea.

Balanţa

Vei avea mai multe ieşiri în societate unde vei găsi mulţi prieteni noi. Îţi dai seama că anumite persoane din preajma ta  se vor dovedi extrem de limitate în gândire şi vei ajunge să te întrebi în ce măsură poţi comunica cu aceşti oameni. E bine să fii prudent.

Scorpion

Apare o situaţie conflictuală care ar putea duce la consecinţe neplăcute. Treptat vei linişti lucrurile şi vei rezolva situaţia conflictuală în cel mai corect mod posibil. Este o perioadă puţin incomodă pentru tine mai ales că vei simţi că ai renunţat la mândria ta.

Săgetător

Vei afla secretul unei persoane pe care nu o cunoşti foarte bine. Îi vei promite că vei păstra secretul. Îţi este greu să-ţi ţii promisiunea, datorită unei conjucturi care apare, dar vei învăţa o lecţie importantă. Să nu mai discuţi cu cei necunoscuţi, probleme personale intime.

Capricorn

Vei avea şansa să îţi consolidezi reputaţia profesională. Pentru a nu pierde această oportunitate, nu te teme să preiei un proiect foarte complex . Căută să te concentrezi pe plan profesional şi nu te lăsa distras, pentru că acum poţi deschide uşi importante pentru o viitoare carieră de succes.

Vărsător

Căută să explorezi ceea ce simţi şi să pui ordine în gândurile care te tot frământă. Odată liniştite lucrurile, viaţa ta va deveni mult mai uşoară. Ar trebui să începi să cauţi un partener care are idealuri la fel ca ale tale. Împreună le veţi realiza mult mai uşor.

Peşti

Te cuprinde febra cumpărăturilor de Crăciun. Vei dori să achiziţionezi multe lucruri dintr-o dată şi nu te vei putea abţine de la cheltuieli inutile. Toate acestea, te ajută să rezişti tentaţiei de a te întoarce la o prietenie veche, care va reveni acum cu multe promisiuni extrem de tentante.

Distribuie:

Postaţi un comentariu