Horoscop 5 – 12 octombrie 2017

BERBEC

E posibil să primești niște bani pe care nu te-ai bizuit prea mult. Porneşti o activitate nouă care înaintează foarte rapid, dar îţi trebuie multă precauţie. Ai speranţe mari că te vei redresa financiar în perioada imediat următoare.

TAUR

Sunt unii care îţi tot pun beţe în roate la toate încercările tale de a schimba ceva în bine. Din partea lor nu vin decât lamentări, zvonuri şi refuzuri. Bucură-te de succesul de azi fără să te tot gândeşti la ceilalţi. Încearcă să fii un pic mai egoist şi vezi-ţi doar de treaba ta.

GEMENI

Trebuie să iei o decizie importantă. Dacă nu eşti decis pe ce drum să o iei, alege cu sufletul de această dată, ceea ce ţi-ai dori cel mai mult pentru bucuria ta. Dacă nu ai pe cine te baza, descurcă-te singur, pentru că deţii toate resursele necesare unei reuşite depline.

RAC

Ţi-e gândul tot la muncă. Începi o activitate dificilă pe care nu ai reuşit să o termini de ceva vreme.  Îţi asumi sarcini dificile, care necesită un consum imens de energie, dar îţi doreşti mult să rezolvi această situaţie complicată.

LEU

O persoană din anturajul apropiat îţi dă o informaţie greşită. Din prea mult entuziasm, nu o mai verifici și e posibil să te ducă într-o direcţie greşită. Ar fi bine să mai verificilucrurile  pentru că  s-ar putea să fie vorba doar de o rea intenţie și atât.

FECIOARĂ

Eşti mai timid, mai retras, nu îţi găseşti cuvintele potrivite, deşi se vede pe chipul tău că trăiești o adevărată furtună de sentimente şi trăiri. Ai nevoie de un sfat prietenesc de la cineva apropiat, pentru că nu ai vrea ca un străin să afle ceea ce simţi.

BALANŢA

Mulţi vor aprecia spiritul tău vesel, lipsit de orice restricţii.  Eşti la mijloc între două tipuri diferite de oameni, cărora le place sau nu atitudinea ta. De aceea mai bine râzi, simte-te bine şi vezi doar latura frumoasă a vieţii.

SCORPION

Veştile bune sosesc din mai multe direcţii. Atmosfera este optimistă aşa că merită să profiţi din plin de tot ceea ce se petrece bun în jurul tău. Te pui într-o lumină favorabilă, reuşeşti să arăţi ce simţi, cine eşti şi ce anume aştepţi de la celălalt.

SĂGETĂTOR

Deşi eşti o fire sociabilă care se simte bine printre oameni, de data aceasta, există cineva prin preajmă a cărei prezenţă te deranjează. Te abţii să comentezi agresiv ceea ce nu-ţi convine şi eşti de părere că şi cele mai aprinse conflicte se pot stinge dacă stai departe de ele.

CAPRICORN

Ai nişte colegi sau prieteni care-ţi dau nişte replici dure sau sunt cu nasul pe sus. Nu pune la suflet atitudinea lor răutăcioasă. Nu turna gaz pe foc,  mai treci şi tu cu vederea aceste lucruri neplăcute fiindcă până la urmă nu te afectează în niciun fel.

VĂRSĂTOR

Descoperi gestul incorect al unei persoane în care ai avut încredere şi e normal să fii dezamăgit. Pe de altă parte, ai alături de tine o persoană care te stimulează şi te face încrezător în planurile de viitor. Aşa că alegerea e cât se poate de simplă.

PEŞTI

Eşti la o răscruce de drumuri, dar nu te atrage niciuna din direcţiile pe care le ai în faţă. Totuşi, va trebui să alegi un drum. Părerile sunt împărţite şi nu te simţi în stare să extragi o concluzie pe seama sfaturilor. Alegerea îţi aparţine în totalitate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu