Horoscop 28 august – 5 septembrie 2017

Berbec

Sănătatea este periclitată de felul în care te implici la servici şi cum te porți cu colegii şi cu subalternii. Ar fi bine să ai grijă la ce vorbești şi să nu lași emoțiile să te conducă. Există o sete de putere şi dorința de a conduce dar şi de a controla. Succesul la sexul opus este puternic şi beneficiezi de susținere în general în a cuceri inima oricui.

Taur

Ești destul de pasional în iubire şi chiar nu poți avea răbdare. Te grăbești şi vrei ca lucrurile să se desfășoare repede şi conform cu planurile tale. Relația cu copiii devine ușor tensionată. Dacă suferi de o boală, poate ar fi cazul să schimbi ceva în modul în care privești boala. Este un moment bun de a începe cure de vindecare cu terapii alternative.

Gemeni

Dispui de o creativitate artistică foarte mare şi  de asemenea  te-ai putea aventura în speculații financiare. În dragoste te poţi iluziona foarte uşor. Există o tendinţă şi spre agresivitate, mai ales verbală. O atitudine liniștită ar neutraliza agitația, ce poate pune sănătatea ta în pericol. Locurile ascunse şi retrase de lume ar fi potrivite pentru o regăsire interioară.

Rac

Relațiile la muncă sunt destul de tensionate, dar apar oportunități noi și bănoase. Ar fi bine să te gândești foarte bine înainte să semnezi un contract nou. Partenerul de viață te sprijină, indiferent de deciziile pe care le iei. S-a acumulat cam multă oboseală şi ești epuizat/ă fizic şi psihic. Ai nevoie de odihnă să te refaci.

Leu

Succesul depinde de cât de bine îţi gestionezi resursele materiale. Există o tendință spre a cheltui fără discernământ mai ales în legătură cu străinătatea. Nu vei fi ferit/ă de surprize de toate felurile, ce pot veni din partea unor străini sau chiar a partenerului/ei de viaţă. În privința sănătății ai grijă de oase, de genunchi şi de articulații mai ales.

Fecioară

Te poți impune la serviciu, să ai dorința de a schimba locul de muncă sau de a mai aplica la un altul adițional. Iubitul/a se poate baza pe tine, dar în același timp simți şi o stare de iritare a faptului că tu trebuie să îl cari în spinare. Predispoziție spre îngrășare pentru că pofta de mâncare este foarte mare.

Balanţă

Ai o mare încredere în tine şi un optimism molipsitor. Poți creea o atmosferă de încredere şi simpatie în jur care dă multă voie bună şi poftă de viaţă. Aduci un suflu nou vieţii tale amoroase, impresionând ființa iubită. Creșterea tensiunii oculare ar fi un motiv de a folosi computerul cu precauție. Simți o stare de extenuare. Ar fi bine să mănânci mai puțin şi să consumi mai multe fructe şi lichide.

Scorpion

Cauţi schimbarea şi mulţumirea în viaţa de zi cu zi şi bucuria în lucrurile mărunte ale vieţii. Ai tendinţa de a relua o veche relaţie cu multă insistenţă. Eşti atras de frumuseţe şi vezi frumuseţea din orice persoană din jurul tău. Eşti nervos şi agitat şi de aceea predispoziția este în această săptămână spre boli nervoase.

Săgetător

Poți fi implicat în acțiuni în care să folosești greșit informațiile pe care le ai. Îţi dorești avansarea, dar felul în care te comporți nu te recomandă pentru aceasta. Ai mare nevoie de dragoste şi eşti în stare să dăruiești afectivitatea tuturor. Ai o emotivitate şi timiditate crescută ce poate conduce la stângăcii în acțiunile tale şi chiar la dureri de cap.

Capricorn

Ai mare succes profesional. Eşti remarcat/ă, ţi se apreciază munca de până acum din plin şi vei primi laude. Poți fi şi avansat/ă în carieră. Dacă încă un te-ai gândit să îţi unești destinul cu persoana pe care o iubești, sfârșitul acesta de săptămână este un moment propice pentru a o cere în căsătorie. Nu ar fi indicat să pleci în călătorii foarte departe de casă. De asemenea ai grijă la încheieturi, genunchi, coate, căci sunt ceva mai expuse în această săptămână.

Vărsător

Ar fi cazul să îţi măsori foarte bine cuvintele şi să nu faci afirmații gratuite sau nefondate. Succes ai mai mult la distanța sau în străinătate. Cuceririle tale amoroase în această săptămână sunt mai mult la distanță de casă sau cu persoane străine. Atenție la micile accidente ce pot apărea, cauzate de aparatele electrocasnice.

Peşti

Te bucuri de popularitate, numele tău va fi pe buzele tuturor celor din cercul de la servici sau din societatea în care trăiești. Relaţional, ești debusolat/ă şi nu prea înțelegi ce se întâmplă în acest sector şi dai senzația partenerului/ei că îi cam stai în drum. Ar fi bine să fi precaut/ă la tot ce poate să îţi pună viața în pericol prin accidente de orice fel. De asemenea să fi mai atent la tot ce mănânci şi chiar felul în care mănânci.

Distribuie:

Postaţi un comentariu