Horoscop 26 octombrie – 2 noiembrie

Berbec

În ultimele zile ale săptămânii, astrele te sfătuiesc să ai încredere maximă în intuiție. Numai aşa vei reuşi să ieși din situația dificilă în care probabil vei fi. Dar, nu îți face griji, totul va fi bine în cel mai scurt timp posibil.

Taur

E de preferat  să te comporți mai înțelept cu banii. Va trebui să scapi de obiceiul de a spune prietenilor tot ce gândeşti despre experiențele și planurile tale pentru viitor. Nu avea încredere în toți cei pe care îi întâlnești să le spui secretele tale.
Gemeni

În ultima săptămână a lunii este indicat să planifici cu îndrăzneală cele mai grandioase planuri. Cu sprijinul prietenilor și rudelor, cu siguranță vei obține rezultate foarte bune indiferent de proiectul planificat. În plus, vei avea pe cineva pe care să te bazezi, la modul serios.

Rac

În ultima săptămână a lunii octombrie te poți aștepta la o veste bună. Săptămâna este excelentă pentru întâlniri de afaceri și stabilirea de contacte cu vechii parteneri. Vei avea ocazia de a dovedi abilitățile tale iar superiorii vor aprecia impulsul tău creativ.

Leu

Norocul ți se va arăta și vei fi gata să mergi cu încredere către obiectivul stabilit, depășind toate dificultățile posibile și imposibile. Este timpul să petreci un weekend numai cu familia departe de agitaţia zilnică.

Fecioară

În ultima săptămână a lunii vei avea de lucru cu o mulţime de documente. O parte semnificativă a problemelor de muncă le vei rezolva cu condiţia să nu fi stresat şi să nu intri în panică. Este un moment bun să începi să te întreci pe tine însuţi.

Balanţa

Spre sfârşitul lunii octombrie, vei simţi un nou flux de energie, putere şi vei fi gata literalmente să muți munţii din loc. Săptămâna poate aduce în viața ta fericire, bucurie și emoții deosebit de pozitive. E de preferat ca acum să nu împrumuți bani nici măcar celor apropiaţi.

Scorpion

În această săptămână ești predispus să vorbeşti mult şi să nu-ți realizezi planurile.  Nu îți impune opinia în fața altora și nu te concentra asupra lucrurilor mici. Este posibil să ai tendința să discuți de mai multe ori aceeași problemă, când este mult mai ușor să o termini. 
Săgetător

Te poți simți obosit de numeroasele responsabilități și presiuni din partea șefilor. Încearcă să nu participi la bârfe, intrigi și scandaluri, în caz contrar riști să te compromiți. Stelele te sfătuiesc să îți iei o vacanță în această săptămână sau măcar să te odihnești în weekend.
Capricorn

Ultima săptămână a lunii octombrie va fi cea mai activă și mai roditoare pentru tine. Este mai bine să îți pregătești temeinic planul de afaceri în avans și, la prima oportunitate, să fructifici șansa. Este timpul să îți etalezi potențialul, să fructifici multe idei interesante. 
Vărsător

Nu trage concluzii grabnice dintr-o situaţie care va avea loc în curând. Mai ales nu te grăbi să indici pe cineva ca dușman sau trădător. Acordă-ți timp pentru a studia în detaliu toate circumstanțele. Este posibil să scormonești fapte pe care ai încercat să le ascunzi.

Peşti

Ultima săptămână a lunii octombrie te poate pune în contact cu persoane care ocupă o poziție interesantă. Atenţie însă la comunicarea cu colegii care poate genera diverse bârfe printre anumiți colegi invidioși.

Distribuie:

Postaţi un comentariu