Horoscop 25 ianuarie – 1 februarie 2018

Berbec

Nu ai de ce să îţi faci griji pentru nimic. Norocul te însoţeşte la fiecare pas şi ai tot dreptul să te bucuri de această perioadă fastă. Fă-ţi o listă cu lucrurile pe care vroiai să le faci de mai mult timp şi treci la acţiune. Astrele te susţin pe toate planurile.

Taur

Vei fi preocupat de noua ta imagine, care va atrage multe priviri. Nu pierde ocazia pentru a arăta şi celor mai indiferenţi şi aroganţi oameni că eşti capabil de mult mai mult decât cred ei. Comunică cu ei într-o manieră liniştită şi sigură.

Gemeni

Se întrevăd negocieri cu un potenţial investitor. Această persoană îţi va spune că vrea să investească în proiectul tău şi are încredere maximă în tine. În viaţa personală, lucrurile se agită un pic, dar este ceva trecător.

Rac

La sugestia prietenilor, vei pleca într-o excursie sau într-un loc, unde vei constata că totul este prea scump şi ai cheltuit mai mult decât te aşteptai. O perioadă scurtă de acum încolo, va fi necesar să treci pe modul economic pentru a remedia situaţia.

Leu

Vei avea o surpriză plăcută din partea şefului. Acesta îţi va sugera că se gândeşte să îţi ofere o majorare de salariu dacă vei continua să munceşti la fel de bine. Acasă vei primi nişte cadouri de la partenerul de viaţă. Atenţie mare la cheltuieli.

Fecioară

La serviciu vei fi surprins de gesturile unui coleg care vrea să stabilească o prietenie cu tine, în ciuda unor evenimente mai puţin plăcute din trecut. Deşi îl suspectezi de intenţii neloiale, curând se va dovedi că gesturile lui erau total neinteresate.

Balanţa

Te pregăteşti pentru o întâlnire importantă legată de o petrecere. Se pare că nu prea ai chef să mergi dar din dorinţa de a nu jigni pe cel care te-a invitat vei face tot posibilul  pentru a ajunge. Până la urmă se va dovedi un eveniment plăcut pe care nu îl vei uita uşor.

Scorpion

Este o perioadă mai complicată pentru tine. La serviciu va trebui să te descurci singur într-un proiect foarte complex. Dar efortul tău se va bucura de recunoaştere şi laude din partea lui. Poate şi un mic avantaj material.

Săgetător

Veşti bune pe toate planurile. În viaţa personală vei face paşi importanţi. La serviciu, simţi că eşti bine văzut şi îţi consolidezi poziţia. Eşti în al nouălea cer de fericire. Atenţie însă să rămâi cu picioarele pe pământ.

Capricorn

Vei ajunge la un eveniment public mai neobişnuit pentru tine. Totul este binevenit, pentru că te va ajuta să îţi extinzi orizontul, vei face multe cunoştinţe utile şi vei descoperi că ai aptitudini artistice extraordinare de care nici nu ştiai.

Vărsător

Nu este recomandat ca în această perioadă să faci planuri de viitor. La serviciu, poţi avea încredere numai în acei oameni despre care ştii că nu te-ar vorbi pe la spate şi în care ai încredere deplină. Vei avea nevoie de aceşti oameni, pentru a te susţine şi încuraja în viitor.

Peşti

Este o perioadă bună pentru tine. Reuşeşti să te faci ascultat până şi de cei mai aroganţi oameni. Vei reuşi chiar să atragi atenţia unei persoane din anturaj, persoană care, în scurt timp îţi va deveni prieten bun.

Distribuie:

Postaţi un comentariu