Horoscop 24 – 31 august 2017

Berbec

Urmează o săptămână foate dinamică mai ales pe latura creativă. Descoperi multe lucruri care îţi fac plăcere. Este bine să îţi faci planuri de viitor, planuri în carieră. Unele planuri pot să-ţi fie date peste cap, dar nu contează atâta timp cât eşti optimist.

Taur

Ambiţia ta este foarte mare şi îţi doreşti acum totul. Ar trebui să înveţi să direcţionezi tot ce ai acumulat şi învăţat deja în direcţia potrivită. Pe plan profesional se pare că vor apărea unele neînțelegeri ce pot duce la anumite conflicte. Dacă ai de făcut unele afaceri, momentul te avantajează.

Gemeni

Orice încercare de a începe ceva nou se poate solda cu piedici, în schimb dacă reiei proiecte începute mai demult ai putea avea succes. Chiar este foarte probabil să se relanseze o veche propunere, sau să reapară proiecte care au rămas în aşteptare.

Rac

Desfăşurarea evenimentelor în plan social are o dinamică accentuată, care te surprinde şi pe tine. Lucrurile se desfăşoară cu o viteză fantastică şi există multe şi rapide transformări. Această perioadă este marcată de schimbări importante şi majore.

Leu

Eşti pus în situaţia de a lua decizii rapide şi pe negândite. Beneficiezi de susţinere şi de mult noroc în toate planurile măreţe pe care ţi le-ai propus. Cu banii pot fi eventuale încurcături în socotelile făcute.

Fecioară

Nici tu nu înţelegi şi nu ştii ce mai vrei de la viaţă. Nu este un moment bun să începi lucruri noi căci s-ar putea să apară tot felul de piedici, de restanţe, de neconcordanţe. Ar fi timpul mai degrabă să tragi concluzii, să faci bilanţuri, să te reapuci de proiecte vechi, care stagnează.

Balanță

Se poate ca evoluţia socială să nu depindă de deciziile tale ci mai curând de anumite conjuncturi. Ai noroc în orice te-ai hotărît să întreprinzi aşa că nu mai sta pe gânduri şi acţionează. Anumite lucruri legate de rude te ţin însă pe loc şi tot ce poţi să faci este să le găseşti rezolvare.

Scorpion

Perspectivele sunt optimiste şi reuşita este favorizată de puţin noroc. Banii însă nu trag neapărat la tine, dimpotrivă există riscul unor pierderi financiare. Prietenii nu par să te înţeleagă prea bine dar nici tu nu prea îţi baţi capul cu ei.

Săgetător

La serviciu este destul de plictisitor, rutina este stăpână şi sunt puţine lucruri noi care să îţi facă plăcere. Începutul de săptămână te găseşte în postura de a afla că ceva ți-a fost ascuns, ceva care vizează chiar statutul tău.

Capricorn

Deşi ai succes în plan profesional dificultăţile cu care te confrunţi pot atinge un maxim ce poate uşor degenera în conflicte. Povara acestor dificultăţi pare greu de rezolvat, iar tu eşti responsabil de rezolvarea lor. Cu calm si răbdare, lucrurile se așează.

Vărsător

Ai o perioadă destul de încărcată în care trebuie să acţionezi şi să faci faţă unor sarcini mai dificile. Financiar lucrurile par să stea bine mai mult pe hârtie decât în realitate. Te implici într-o afacere, un proiect sau o activitate, de pe urma căreia poate apare un câştig financiar.

Pești

Deşi ai o agendă foarte încărcată, te descurci de minune printr-o ordine a priorităţilor pe care eşti foarte capabil să o faci. Ai chiar tendinţa să faci muncă suplimentară numai să iasă bine. Există posibilitatea să fi pus într-o lumină proastă, la serviciu de cineva care nu te prea înghite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu