Horoscop 22 februarie – 1 martie 2018

Berbec

Venus te împiedică să îţi arăţi adevăratele sentimente. Crezi că nu e bine, când de fapt, este un moment perfect. E timpul să te hotărăști  cu cine vrei să fii. Şansa de a face schimbări de drum în carieră poate fi una benefică pe termen lung, nu o rata.

Taur

Dacă nu vei reuşi să laşi deoparte inhibiţiile vei rata şansa de a afla cine este adevăratul tău admirator. Ai fost prea ocupat până acum analizând ceea ce se întâmplă cu tine şi ai uitat să fii atent la ceea ce se întâmplă im jurul tău.

Gemeni

Este săptămâna în care vei afla ce urmează să se întâmple în următoarea perioadă din viaţa ta. În jurul tău sunt prea mulţi oameni care te influenţează în luarea deciziilor. Mai bine meditează la ceea ce îţi doreşti în viaţă şi lăsă deoparte ce cred alţii că ar fi potrivit pentru tine.

Rac

O parte din tine se bucură de noi provocări, iar cealaltă simte că faci un pas înapoi. Detaşează-te de semnele pe care le interpretezi, fiindcă te încurcă prea mult în luarea deciziilor importante.

Leu

Nu accepta primele oferte care îţi ies în cale. Stelele arată că există multe alte posibilităţi. E bine să analizezi lucrurile foarte aprofundat. Nu te teme să îţi recunoşti adevăratele sentimente , numai aşa o să te simţi  bine.

Fecioară

La un moment dat va trebui să ştii cum vei răspunde la întrebările inevitabile care vor apărea din partea unor persoane din jurul tău. Evenimentele ce urmează  te pot obliga să recunoşti o parte din ceea ce încerci să tot ascunzi.

Balanţa

Te simţi prins în lucruri pe care nu vrei să le faci.  Încearcă să fii mai diplomat în tot ceea ce spui şi ce faci pentru că rişti să pici foarte prost. Apar oportunităţi de a-ţi face noi prieteni.

Scorpion

Anul trecut  te-ai descurcat atât de bine în încercările prin care ai trecut, încât anul acesta vei culege succesul. Ai grijă cu prietenii care te trag în jos. Mai bine  rămâi la adevăr dacă vrei să te bucuri de tot ceea ce faci singur.

Săgetător

Este o săptămână a entuziastmului, plină de evenimente plăcute. Asigură-te însă, că nu cheltui banii doar de dragul de a-i impresiona pe cei din jur. Nu începe relaţii de prietenie cu persoane care nu-ţi prezintă încredere.

Capricorn

Te aşteaptă o săptămână plină de romantism. Tot ce trebuie să faci este să te laşi purtat de evenimente. Tu eşti ultimul care vede oportunităţile pentru tine şi primul care le observă pentru ceilalţi, aşa că analizează bine ce decizii iei.

Vărsător

Nu poţi schimba trecutul, dar poţi schimba modul în care abordezi prezentul şi viitorul. Recunoscându-ţi eşecurile, ai şansa să eviţi să faci aceleaşi greşeli vechi. Caută răspunsul în interiorul tău şi nu aştepta de la alţii sfaturi.

Peşti

Ai avut multe de făcut până acum şi eşti supărat pe anumite lucruri din viaţa personală. Înainte de a da vina pe cineva care nu are nicio vină, încearcă să analizezi bine faptele sau vorbele și să nu te pripeşti cu concluziile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu