Horoscop 22 – 29 martie 2018

Berbec

Vei încerca să-ţi păstrezi optimismul în această săptămână, dar anumite frustrări, te vor pune la mare încercare. Lucrurile nu se mişca atât de repede pe cât ţi-ai dori. Vei schimba acum anumite planuri de viitor.

Taur

În această perioadă casa ta va fi strălucitoare şi vei avea mult succes la lucru. Nu permite anumitor oameni sau colegi să-ţi afecteze starea de spirit. Alţii au nevoie de tine, aşa că mai bine concentrează-te să le poţi da sfaturi corecte.

Gemeni

Când nu poţi soluţiona sarcini simple, ai tendinţa de a deveni confuz şi pesimist. Cum te vei descurca atunci când va fi vorba de chestiuni mai complexe?. Încearcă să îţi păstrezi calmul, pentru că numai aşa vezi lucrurile clar. Foloseşte-ţi intuiţia.

Rac

În cazul în care opiniile tale sunt contestate, sistemul tău de apărare remarcabil va intra în acţiune şi vei fi tentat să îţi umileşti adversarul. Prin urmare în această perioadă se recomandă să fii mai reţinut. Foloseşte-te de optimismul tău pentru a depăşi stresul cotidian.

Leu

Incertitudinile legate de anumite relaţii se vor disipa, iar tu vei fii strălucitor. Vei face tot ce poţi pentru a te răsfăţa şi vei culege multe bucurii şi satisfacţii din dragoste şi creativitate. Nu cheltui mai mult decât trebuie!.

Fecioară

Există câţiva oameni care te vor împiedica să îţi exprimi părerea şi va trebui să ai grijă să nu îţi faci duşmani. Raportează-te strict la fapte şi nu încerca să înfloreşti povestea pentru a o face mai interesantă. Doar aşa vei evita posibilele provocări.

Balanţa

Vei fi nesigur din cauza lipsei de sprijin a celor din jur, atât la serviciu cât şi acasă. Treptat însă vei intra într-o perioadă fericită şi armonioasă. Până la sfârşitul spatamanii vei fi cât se poate de încrezător în faptul că speranţele şi visele se vor împlini curând.

Scorpion

O persoană autoritară pe care ai cunoscut-o mai demult îţi oferă sprijinul de care ai nevoie pentru a te concentra pe obiectivele tale. Important este că vine cu sfaturi înţelepte. Eşti o natură puternică şi poţi merge până unde îţi doreşti cu determinare şi încredere.

Săgetător

În această săptămână cei din jur te vor aprecia mult, aşa că nu permite lucrurilor banale să te distragă de la ceea ce faci. Dacă vei abandona, îi vei dezamăgi pe cei din jur şi vei arăta că eşti slab. Concentrează-te şi mergi mai departe!

Capricorn

De îndată ce vei începe să ai o imagine de ansamblu asupra lucrurilor, atât la muncă cât şi acasă, te vei simţi mai puţin presat de volumul de muncă. Îţi poţi extinde relaţiile în plan social şi vei fii foarte apreciat.

Vărsător

Relaţiile cu cei din jur par să se ţină de un fir de păr, aşa că evită complicaţiile. Mintea ta este acum bulversată de îngrijorări minore şi nefondate. Dacă apar probleme evită-le pe cât poţi, stai departe o perioadă.

Peşti

Ai tendinţa de a auzi doar ceea ce vrei să auzi, iar acest lucru te poate costa mult. Cere sfaturi şi fii rezervat în luarea deciziilor. Este important să rămâi calm şi să nu te pripeşti în ceea ce vrei să faci, sub nicio formă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu