Horoscop 21- 28 septembrie 2017

Berbec

În domeniul profesional este foarte multă treabă. Relația cu colegii poate fi benefică dacă discuți cu ei cu calm. În plan social ai parte de transformări profunde. Succesul este de partea ta în relația cu sexul opus. Beneficiezi de admirație şi adorație, dar ești pus/ă în situația să nu știi pe cine să alegi.

Taur

Beneficiezi de multă implicare emoțională în tot ce faci. Ai foarte multe idei dar e mai greu să le pui în practică. Preferi relațiile de plăcere celor serioase şi de lungă durată. Ești direct şi spui lucrurilor pe nume iar celălalt trebuie să te accepte așa cum ești. Ești într-o formă fizică bună şi îi poți susține şi pe ceilalți.

Gemeni

Dacă ai probleme neterminate la servici este bine să te ocupi de ele, căci se adună prea multe apoi şi va fi mai greu de gestionat situaţia. Dacă încă un ai exersat răbdarea până acum, acum vei fi nevoit să o faci. Partenera/ul te poate pune în situaţii în care să o/il aştepţi de exemplu. Îţi consumi foarte mult resursele energetice pentru că eşti plin de elan şi trebuie să faci neapărat ceva, mai ales în familie.

Rac

Este multă agitaţie la locul de muncă iar problemele vin unele peste altele. Trebuie să poţi face mai multe lucruri deodată. Colegii te susţin şi te sfătuiesc. Sentimentele sunt foarte profunde şi ai pretenţia ca şi ceilalţi să se manifeste la fel ca tine. Chiar nu ar fi indicat să pleci la drum dacă nu este cazul absolut necesar.

Leu

Deciziile importante le iei mai mult cu sufletul şi nu stai să diseci firul în patru. Ce simţi aia faci. Te împrieteneşti foarte uşor pentru că poţi lega rapid o conversaţie la care oricine să fie interesat să participe. Ai chef de dezvoltare personală cât mai amplă şi bine faci căci sănătatea ta depinde de cât de repede şi bine poţi să te auto-modelezi.

Fecioară

Ai foarte multe idei ce trebuie să le pui în practică şi te implici foarte mult în proiecte. Ai tendinţa să te iluzionezi şi să crezi că tot ce zboară se mănâncă. Este posibil să te epuizezi mental şi să fie nevoie să recurgi la pastile pentru a te linişti. Mai bine încerci prin exerciţii de relaxare mentală.

Balanţă

Îţi face mare plăcere să întâlnești şi să lucrezi cu grupuri mari de oameni cu aceleași interese. Relaţional încă există un aer de răceală, de distanţare, pe care o percepi dar nici nu ai vrea să schimbi lucrurile. Subconștientul este foarte activ. Pot apărea probleme pe nepusă masă aşa că mai indicat ar fi să fii prudent/ă.

Scorpion

Creativitatea mai ales în domeniul artistic este maximă şi ar fi bine să acorzi ceva timp pentru a o scoate la iveală. Urmează o săptămână de analiză şi prospectări după care vei lua o decizie clară în plan relaţional. Posibile probleme cu digestia, evită stresul.

Săgetător

Eşti foarte organizat/ă şi ordonat/ă şi vrei să pui la punct fiecare detaliu al proiectelor pe care le derulezi în prezent. Eşti atras/ă de partenere/i foarte inteligente/ţi şi cu care să ai ce discuta. Probleme de sănătate ar putea apărea în funcționarea sistemelor de circulație sau nervos.

Capricorn

Vei intra în legătură cu multe persoane noi, nu neapărat din cercul apropiat, cu care vei avea de îndeplinit diverse lucruri. Este posibil să pui punct unei relaţii pe care nu o mai poţi continua şi să începi alta nouă. Dacă ai amânat anumite vizite la medic, ar fi bine să o faci acum ca situația să nu se agraveze.

Vărsător

Ai de dus la bun sfârșit unele proiecte şi trebuie să pui bazele altora noi. Eşti foarte pasional/ă, dar este posibil să aveţi şi discuţii contradictorii doar ca să fie mai palpitant. În planul sănătăţii adoptă o atitudine de calm şi echilibru, este bine să eviţi situaţiile stresante.

Peşti

Trebuie să notezi atent fiecare detaliu cu date şi termene foarte clare în realizarea proiectelor tale şi apoi să le respecți cu strictețe. Este foarte mulă agitaţie în plan relaţional. În planul sănătăţii este indicat să nu faci nici un fel de abuzuri şi să bei mai mult ceai.

Distribuie:

Postaţi un comentariu