Horoscop 21- 28 decembrie 2017

Berbec

Va trebui să îţi reevaluezi anumite prietenii. Ai bănuieli că se întâmplă ceva neclar şi se pare că nu eşti departe de adevăr. Înainte de a lua o decizie, este recomandat să te consulţi cu un prieten în care ai încredere maximă.

Taur

Este o perioadă încărcată pentru tine. Tot mai descoperi ceva de făcut de parcă nu se mai termină. Apar tot felul de discuţii şi de animozităţi pe care trebuie să le aplanezi. Descoperi multe lucruri de care nu ai ştiut.

Gemeni

Te aşteaptă o săptămână plină de romantism. Vei întâlni o persoană cu care comunici foarte bine şi a cărei companie îţi aduce multă bucurie. Apar anumite probleme de rezolvat în legătură cu nişte afaceri personale.

Rac

Urmează o săptămână plină de bucurii şi entuziasm. Acasă, toate experienţele neplăcute vor fi uitate. La serviciu ţi se reaminteşte că ar fi bine să analizezi şi să schimbi modul greşit de abordare în anumite privinţe.

Leu

Este o săptămână a inspiraţiei, greu de uitat. Este perioada ideală pentru a finaliza anumite lucruri extrem de sensibile şi delicate. Este un moment perfect pentru a întări o relaţie care funcţionează de mult.

Fecioară

Urmează o perioadă favorabilă pentru creşterea veniturile. Dacă ai început de curând un nou proiect de afaceri, acesta va începe să funcţioneze şi să îţi va aduce profit. Acasă toate merg minunat şi cei dragi îţi vor face o mulţime de suprize plăcute.

Balanţa

Nu ar trebui să acorzi atenţie tuturor criticilor pe care le auzi. Persoanele care nu te cunosc nu te pot judeca în niciun fel. Ţine cont de acest lucru şi nu încerca să le dovedeşti contrariul fiindcă e inutil. Cel mai bine ar fi să îi ignori.

Scorpion

Se recomandă să nu ai încredere în intuiţia ta fiindcă nu te ajuta momentan deloc. Cel mai bine este să discuţi deschis cu partenerul său cu un prieten apropiat decât să te bazezi pe ceea ce crezi sau ţi se pare.

Săgetător

Evita achiziţiile inutile pentru  a nu afecta bugetul familiei. Poţi găsi bucurii şi în plăceri care nu includ cheltuieli mari şi inutile. Ai de rezolvat în această săptămână o mulţime de lucruri legate de casă.

Capricorn

Vei învăţa să găseşti abordarea corectă chiar şi cu cel mai dificil om. Chiar dacă poţi greşi important e să înţelegi că fiecare om este construit altfel. Ai de făcut ordine la locul de muncă în sensul de a scăpa definitiv de anumite lucruri care te încurcă.

Vărsător

Ai foarte multă treabă şi nu mai ştii cum să te împarţi. Faci o analiză profundă despre toate lucrurile care se întâmplă acum în jurul tău. Acest lucru te va ajuta să îţi păstrezi echilibrul emoţional şi să depăşeşti anumite probleme interioare.

Peşti

Te ocupi foarte mult de felul cum te prezinţi în societate. Relaţia cu prietenii se schimbă foarte mult şi s-ar putea să ai surprize neplăcute din partea unora dar plăcute din partea celorlalţi. Vei petrece o perioadă în compania unei persoane foarte atractive.

Distribuie:

Postaţi un comentariu