Horoscop 2018

An nou. Vise noi. Noi rezoluții. Noi dorințe. Noi dileme. Noi îndoieli.

Un an nou aduce vise și dorințe, dar împreună cu ele vin și dilemele și îndoielile, motiv pentru care dorim să știm, inclusiv prin metoda de predicție numită Astrologie, ce ne aşteaptă în noul an, astfel încât să putem îndrepta sau confrunta cu cele mai bune și cele mai rele lucruri pe care le vom întâlni.

Berbec

Dacă sunteți gata să acceptați noi provocări și să depuneţi eforturi susținute puteţi fi sigur că veți avea de câştigat în acest an. În ansamblu, a doua jumătate a anului pare a fi mai favorabilă decât prima jumătate a anului. Pozițiile planetare pentru Berbec în 2018, la începutul anului, indică faptul că trebuie să depuneți eforturi pentru a atinge nivelul dorit de succes. Va trebui să păstraţi lucrurile în care sunteţi angrenaţi şi să rămâneţi consecvenţi în efortul depus.

Perseverența este, de asemenea, necesară pentru a vă îmbunătăți perspectivele financiare. Planetele majore, Saturn și Venus, sunt într-o stare de combustie și poziționate în a zecea casă încă de la începutul anului. A zecea casă indică succes. Saturn vă cere să investiţi eforturi susținute, fără a vă pierde răbdarea,  pentru a avea succes. Horoscopul sugerează să strângeți centura, să vă adunați toate abilitățile și să mergeți înainte pe drumul spre progres. Răspundeți cu promptitudine oportunităților care vă ies în cale. Trecerea lui Venus în a zecea casă, începând din august, este posibil să deschidă ușa abundenței pentru dumneavostră.

Taur

Anul are un mare potențial de creștere. Cu toate acestea, trebuie să aveţi răbdare până când rezultatele favorabile vor veni. Poziția planetelor de la început de an indică faptul că veţi obţine rezultate mixte în noul an. Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să profiţi de momentele favorabile.  În același timp, pot apărea provocări care să vă testeze abilităţile. Păstraţi-vă cu picioarele pe pământ. Abordarea pragmatică vă va ajuta să navigaţi în noul an. Saturn este cea mai favorabilă planetă pentru nativii din Taur. Saturn împreună cu Venus se află în stare de combustie la începutul anului. Cu toate acestea, Saturn iese din combustie la sfârșitul primei săptămâni.

Acest lucru vă va elibera de presiune. Venus rămâne în starea de combustie până în jurul datei de 20 februarie. Acest lucru vă menţine în priză şi veţi depăşi mai uşor greutăţile. O vizită în străinătate este probabilă în acest an. Tranzitul lui Marte și perioada sa de retrogradare vă vor testa abilitatea de a continua să lucrați chiar și atunci când fluxurile nu sunt atât de favorabile pentru dumneavoastră.  Răbdarea și concentrarea vă vor ajuta să navigați printre provocări. Tranzitul lui Venus din timpul săptămânii a doua a lui august este probabil să joace un rol semnificativ în a obţine o nouă slujbă.

Gemeni

Trebuie să fiți dornici să formulați o nouă strategie pentru a vă îmbunătăți perspectivele. În vremuri provocatoare, trebuie să rămâneţi calmi și să depăşiţi situațiile dificile cu tact.

Planetele majore, Saturn și Venus, sunt în stare de combustie la început de an. Având în vedere acest lucru, puteți fi dornici să găsiți direcția corectă de urmat pentru a vă îmbunătăți perspectivele. Saturn iese din combustie din a doua săptămână. Asta ar însemna că vă oferă perspective încurajatoare. Cu toate acestea, pentru a pune în acțiune o nouă strategie, trebuie să așteptați până când Venus va ieși din combustie. Venus se ridică la orizont de la 21 februarie şi lucrurile ar trebui să înceapă să meargă apoi în favoarea dumneavoastră. Curentul favorabil va încetini de la 7 martie, când  Mercur e retrograd. Aceasta vă oferă suficient timp pentru a vă revizui acțiunile şi deciziile anterioare. Identificați zona slabă şi veţi obţine îmbunătăţiri. Retrogresiunea lui Mercur nu e un moment pentru tipul orientat spre rezultate.

Perioada de la mijlocul lunii aprilie este mult mai potrivită acţiunii. Este posibil atunci să decideți direcția de urmat. Jupiter rămâne poziționat în casa a șasea pentru cea mai mare parte a anului. Aceasta înseamnă că este o provocare coordonarea adecvată a lucrurilor la locul de muncă. În acest sens, trebuie să creșteți gradul de compatibilitate pentru buna funcționare a afacerilor de zi cu zi. Notabil este tranzitul agresiv al planetelor Marte și Venus în timpul anului. Dacă sunteți în măsură să vă jucați eficient cărţile, progresul și creșterea sunt asigurate.

Rac

Pozițiile planetare arată că este posibil să existe o creștere la locul de muncă şi în plan financiar.  În același timp, pot fi probleme legate de viața personală. Trebuie să fiți dornici să vă cultivaţi încrederea de sine pentru a obţine progrese notabile pe plan profesional și financiar. Planetele par aliniate perfect pentru a vă împlini aspirațiile. Cu toate acestea, pot exista tulburări. Vinovatul este, ca de obicei, Saturn care intră în casa a șaptea. Marte și Jupiter sunt bine poziţionate pentru a vă ajuta să obţineţi rezultate bune.

Trebuie să rămâneţi puternic motivat și să aveţi răbdare. Chiar şi când Venus se mişcă în mod retrograd, nu vă abțineți de la încheierea unei înțelegeri. În schimb, precauţie în jurul perioadei când Marte este retrograd. Lucrurile pot părea că nu funcționează bine în relația sentimentală. Dacă sunteţi căsătorit, trebuie să evitaţi să faceţi lucruri care deranjează partenerul pe viață. Acordați prioritate rezolvării problemelor în viața personală. Apoi, veți avea suficient timp să vă ocupați de activități constructive. Forțele progresiste trebuie să funcționeze foarte eficient anul viitor.

Leu

Anul vine cu oportunități încurajatoare. În același timp, trebuie să existe și unele forțe obstructive. Trebuie să fiţi pregătit să acceptați noi provocări și să vă asumaţi mai multe responsabilități. Leului, care este rege, îi place să domine, să monopolizeze spectacolul și să-și facă cunoscută prezența. La început de an planetele par a fi bine aliniate. Cu toate acestea, se vor manifesta unele forțe obstructive puternice. Lipsa de coordonare la locul de muncă şi în activitățile de zi cu zi poate încetini progresul dumneavoastră. Trebuie să aveţi disponibilitatea de a învăța lucruri noi. Nu vă grăbiți să profitaţi de oportunități.

Amintiți-vă cuvintele “Întinde-te cât ţi-e plapuma”. Jupiter e benevolent şi va continua să faciliteze creșterea pe tot parcursul anului. În același timp, Saturn vă va întinde capcane. Dacă nu le ignoraţi, o faceţi pe propriul risc. Marte (cea mai favorabilă planetă pentru semnul dumneavoastră) și Venus au tranziţii notabile şi vă vor ajuta să vă menţineţi pe un trend ascendent. Ele vă vor oferi destule oportunităţi de a lucra pentru a vă îmbunătăţi perspectivele în general.

Fecioara

Pozițiile planetare par a fi bine aliniate cu oportunitățile actuale pentru a vă spori perspectivele profesionale și financiare. Cu toate acestea, trebuie să fii atenți la distrageri și să țineţi ochii fixaţi pe obiectiv. Trebuie să fiți dornic să formulați o strategie perfectă pentru a vă impulsiona perspectivele financiare. Planetele majore, Saturn și Venus, sunt în stare de combustie de la început de an. Cunoscând acest lucru, trebuie să așteptați cu răbdare până când vă puteți pune planurile în acțiune. Saturn iese din combustie încă din a doua săptămână a lunii ianuarie. Acest lucru vă ajută să treceţi pe o treaptă superioară. Venus iese din combustie în 21 februarie.

De la acel moment puteți aștepta să fiţi recompensat pentru munca dumneavoastră. Unele noi oportunități, formând noi relații sentimentale, ar trebui să fie trăsăturile tranzitării lui Venus în zilele de după 21 februarie. Cu toate acestea, menținerea concentrării este de asemenea importantă pentru progresul dumneavoastră. Tranziţia lui Marte, din a doua jumătate a anului, vă poate încurca, de aceea e bine să vă grăbiţi să rezolvaţi lucrurile până atunci. Jupiter ar trebui să vă protejeze interesele pentru cea mai mare parte a anului. Tranziţia lui Venus din luna august este probabil să joace un rol important în ceea ce privește câștigurile monetare. Anul ar trebui să fie plin de evenimente și plusuri  în ceea ce privește câștigurile financiare.

Balanţa

E posibil să apară o ocazie interesantă pentru a vă spori perspectivele la locul de muncă. Trebuie să fiți pregătiți să acceptați noi provocări pentru a avea nivelul dorit şi să articulaţi o strategie solidă pentru a avea succes. Jupiter vă este, ca de obicei, binevoitor. În schimb, două planete importante, Saturn și Venus, fiind în stare de combustie de la început de an, nu par să susțină acțiunile orientate către rezultat. Saturn începe vizibil să crească la orizont din a doua săptămână a lunii ianuarie. Acest interval de timp vă dă ocazia să lucraţi la strategia dumneavoastră de succes. Venus începe să crească vizibil de la 21 februarie. Din acel moment, şi Venus vă este favorabilă.

Pozițiile planetare de la jumătatea lunii februarie par favorabile pentru trecerea la o  treaptă superioară. Tranziţia agresivă a lui Marte de la mijlocul lunii mai va juca un rol vital în problemele legate de profesie. E momentul prielnic pentru a câştiga mai mulţi bani. Dar înainte de a profita de o ocazie aparent bună, cântăriţi argumentele pro și contra pe termen lung. Rămâneți foarte atent în timpul revenirii lui Marte. Nu încercați nimic nou în această fază. Guvernatorul semnului, Venus, vă va da suficiente oportunități pentru creștere și, de asemenea, câștiguri financiare frumoase. Din a doua săptămână a lunii august, mișcarea lui Venus se dovedește a fi fructuoasă pentru dumneavoastră.

Scorpion

Trebuie să fiți dornici să vă afirmați și să vă demonstrați meritele. Saturn trebuie să vă țină cu picioarele pe pământ. În schimb, Jupiter, care se deplasează prin semnul dumneavoastră, vă susține eforturile depuse pentru a avea succes. Vestea bună pentru dumneavoastră este că Jupiter se va deplasa prin semnul dumneavoastră pentru cea mai mare parte a anului. Jupiter este, în compania lui Marte, guvernatorul zodiei. Acest lucru pare un semn bun pentru dumneavoastră. În acelaşi timp, Saturn, care se mişcă prin a treia casă, vă va indica precauţie şi o abordare pragmatică. Mișcarea lui Marte, de la mijlocul lunii martie, vă solicită să arătați prudență.

Cu toate acestea, este bine să vă planificați activitățile în avans și să aveţi o abordare metodică pentru a obține succes. Marte vă va induce să vorbiți acum cu voce tare despre intențiile dumneavoastră de a dobândi autoritate, dovedindu-vă valoarea. Trebuie să fiţi precauţi atunci când Marte se mișcă în mod retrograd. Nu încercați nimic nou în timpul revenirii lui Marte. Tranziţia lui Venus din luna august este un bun prilej pentru a vă bucura de plăcerile oferite de viață.

Săgetător

Anul acesta este unul provocator. Lucrurile se mișcă favorabil pentru dumneavoastră, dar în ritmul unei țestoase. Acest lucru poate fi enervant uneori, răbdarea este cheia. Va trebui să dezvoltați un mod de abordare practică cu privire la gestionarea chestiunilor legate de finanțe. Trebuie să vă preocupați de creșterea stimei de sine și, de asemenea, să vă îmbunătățiți perspectivele la locul de muncă. Economisirea banilor trebuie să fie pe lista dvs. de priorități. Când Saturn este prezent în propriul semn, Capricorn, aveţi grijă să gestionați problemele legate de finanțe cu multă atenție. Să aveți o abordare practică în materie de bani.

Trebuie să planificați finanțări pe termen lung, dar şi să faceți suficiente depozite pentru situații de urgență. Tranzitul lui Marte prin Capricorn poate induce dorinţa de a lua decizii în chestiuni de bani condus de instinct, dar în acest fel, puteți să vă treziţi într-o dezordine financiară. Trebuie să deliberați înainte de a lua o decizie financiară majoră. Şi problemele legate de familie trebuie tratate cu mult tact și delicatețe. Tranziţia lui Venus din august poate duce la o relație nouă. Trataţi aşadar relația cu sexul opus foarte atent. Anul pare să prezinte aşadar rezultate mixte pentru dumneavoastră.

Capricorn

Anul acesta vin vremuri mai bune, practic în toate domeniile. E un an bun pentru dezvoltarea personală. Jupiter va facilita oportunități pentru câștiguri financiare. Este posibil să dezvoltaţi și o nouă relație sentimentală. Planetele majore, Saturn şi Venus, cele mai favorabile planete pentru zodie, sunt ambele în combustie de la începutul anului. Saturn iese din starea de combustie din a doua săptămână a lunii ianuarie. Venus devine vizibil la orizont din 21 februarie.

Acest lucru indică începutul perioadei profitabile pentru dumneavoastră. Oportunităţile se vor ivi la locul de muncă. O nouă relație sentimentală este, de asemenea, posibil să se înfiripe. În cea mai mare parte a anului, Jupiter rămâne așezat în casa a unsprezecea, legată de împlinirea dorințelor, de câştiguri și a relațiilor în general. Dacă sunteţi singur, acum este momentul să legați o relaţie. Iar în căsnicie, veţi avea momente plăcute cu partenerul de viață. În rezumat, bucuraţi-vă de anul care vine.

Vărsător

Rezultate mixte pentru dumneavoastră anul acesta. Costuri neașteptate vă pot afecta planificările financiare. Ca un aspect pozitiv, Jupiter este benevolent şi continuă să transmită vibrații pozitive legate de finanțe. Trebuie să aveţi grijă să rămâneţi într-o poziție financiară sănătoasă în cursul anului. Guvernatorul zodiei, Saturn, va sta în casa a 12-a tot anul. La început, trebuie să căutați direcția corectă pentru a vă deplasa. Din a doua săptămână a lunii ianuarie începeți să deveniți conștient de constrângerile care vă încetinesc. Venus este conducătorul casei a IX-a, legată de noroc şi avere în general şi vă va ajuta să creşteţi din punct de vedere financiar. Jupiter se mișcă prin casa a zecea din semnul dumneavoastră şi vă va ajuta să aveţi stabilitate la locul de muncă. Saturn, poziționat în casa a 12-a, poate duce la cheltuieli neașteptate şi să vă strice planurile financiare.

Trebuie să rezolvați problemele legate de bani cu precauţie. În ceea ce privește perspectivele de creștere din plan profesional, ele arată încurajator. Vă puteţi aştepta să obţineţi o poziţie mai înaltă la locul de muncă şi la o majorare a salariului. Oamenii de afaceri au șanse bune să obţină profit. În plan sentimental, trebuie să fiţi prudent cu cei care doresc să dezvolte relaţii cu sexul opus doar pentru a se bucura de plăcerea erotică. Aveţi grijă să nu intraţi într-o relaţie cu o persoană care are astfel de intenţii. Finalul anului ar trebui să vă găsească într-o poziţie mai bună.

Peşti

Anul începe pe fondul unor mari speranțe financiare, dar e nevoie de înţelepciune pentru a obţine rezultatele scontate. Trebuie să fiți dornic să faceți o mișcare inteligentă care să vă ajute în viitor. Cu toate acestea, este posibil să nu obțineți niciun indiciu pentru îmbunătăţirea perspectivelor. Guvernatorul zodiei, Jupiter, continuă să vadă semnul în cea mai mare parte a anului. Pozițiile planetelor par perfect aliniate pentru a vă ajuta în toate privinţele. Imaginea dvs. în cercurile sociale este prognozat să se îmbunătățească. Veţi întâlni oportunități de a face bani, dar trebuie să acţionaţi inteligent pentru a avea beneficii materiale.

Există o mare posibilitate de a beneficia de o moștenire. În schimb, problemele din relaţie pot să vă streseze. Rezolvați astfel de probleme fără să vă lăsaţi duşi de nervi. Salariaţii se vor afla într-o perioadă bună. Perspectivele de creștere arată încurajator. E, de asemenea, o perioadă bună pentru o schimbare în carieră. Oamenii de afaceri trebuie să se abțină de la a risca nejustificat. În căsătorie veţi trăi momente plăcute. Saturn rămâne în propriul semn pământesc, Capricorn, şi se mişcă prin casa a unsprezecea pentru întregul an. Marte se mişcă din Capricorn până la Vărsător și înapoi în Capricorn în mod retrograd. Această mișcare a lui Marte este un eveniment notabil şi e un semn de oportunităţi de câştig. La sfârşitul anului, veţi fi probabil mulţumit de progresele dumneavoastră pe plan profesional şi financiar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu