Horoscop 2 – 9 noiembrie 2017

Berbec

Este o perioadă potrivită pentru a repara o greşeală mai veche. Te-ai izolat într-o oarecare măsură şi pentru o perioadă de timp, dar acum e vreme să recuperezi şi să repari lucrurile înainte de a fi prea târziu. Poţi ţine cont de sfatul unui bun prieten care  se va dovedi foarte util.

Taur

Este timpul să te eliberezi de sentimentele din trecut şi să te concentrezi asupra viitorului. Ce s-a întâmplat nu se mai poate anula, aşa că mergi mai departe. Poţi să pui acum temelia unor lucruri foarte bune pentru viitorul tău.

Gemeni

O faptă de a ta de care nu ţi-ai dat seama, a rănit sentimentele cuiva apropiat. Primul pas este să recunoşti că ai greşit şi apoi să cauţi să schimbi lucrurile. Va mai trece ceva timp până vei recâştiga încrederea persoanei respective dar vei reuşi până la urmă.

Rac

O sarcină mai mare decât era planificată ar putea să îţi schimbe planurile de viitor . Dacă vrei ca munca ta să nu aibe de suferit, adună-te şi nu mai visa cu ochii deschişi. Eforturile tale vor fi recompensate în timp.

Leu

Nu este momentul să te grăbeşti să iei decizii pripite, pentru că lucrurile vor dura ceva vreme şi nimic bun nu vine în grabă. Fă-ţi timp pentru a te relaxa, pentru că poziţia astrelor îţi oferă energia şi răbdarea de care ai nevoie pentru a finaliza lucrurile.

Fecioară

Dacă rămâi visător şi cu capul în nori, lucrurile o iau razna cu totul. Parcă toată lumea din jurul tău nu înţelege nimic de la tine. Rămâi mai presus de toate frecuşurile de acum şi încearcă să coborî cu picioarele pe pământ.

Balanţa

Se pare că lucrurile nu mai merg aşa bine în viaţa ta personală iar felul în care ai abordat problemele nu a fost foarte productiv. Căută să găseşti un echilibru prin schimbarea atitudinii pe care o ai şi vei găsi puterea să treci peste toate obstacolele.

Scorpion

În ultima vreme te-ai încărcat cu gânduri negative. Lasă calmul şi optimismul să îţi schimbe starea de spirit şi totul va reintra în normal. O persoană din trecut va apărea ca de nicăieri şi îţi va oferi un ajutor, dar şi o provocare.

Săgetător

Lasă oamenii care te-au ajutat recent să ştie cât de mult apreciezi ceea ce au făcut pentru tine. Chiar dacă unele lucruri nu sunt foarte bine aspectate acum, la orizont se întrevede perspectiva unei noi iubiri.

Capricorn

Chiar dacă nu vrei să recunoşti, ai fost norocos în ultima vreme. Căută să îţi urmezi interesele în carieră şi ţine cont de faptul că este un moment potrivit pentru a urma un curs sau o specializare nouă pentru viitorul tău.

Vărsător

Ai fost un bun sfătuitor pentru alţii dar acum este timpul să urmezi tu toate sfaturile pe care le-ai dat altora. La orizont se arata opţiuni interesante pentru carieră, aşa că fii pregătit să faci o schimbare pozitivă.

Peşti

Gândurile bune generează acţiuni bune. Linişteşte-ţi mintea şi hrăneşte-o cu idei pozitive. Eliberează partea negativă şi încarcă-te cu calm, optimism şi multă creativitate. O nouă relaţie ce pare interesantă se arata la orizont.

Distribuie:

Postaţi un comentariu