Horoscop 19 – 26 octombrie 2017

Berbec

Săptămâna te predispune la acțiuni necugetate, fără a acorda atenție posibilelor consecințe.
Este posibil să crezi că oamenii din jurul tău încearcă obţină de la tine mai multe avantaje. Încearcă să fii mai blând și mai tolerant, să nu escaladezi situațiile conflictuale.

Taur

Pe parcursul săptămânii poți dovedi multă încăpățânare. Uneori e bună alteori nu, aşa că e bine să găseşti  o cale de mijloc. Vei putea atrage nişte bani, rămâne doar să te gândești unde poate fi profitabil să investești. E posibil să apară o creștere a salariului.
Gemeni

Soarta aduce progrese favorabile acelor Gemeni, care așteaptă o decizie importantă. Decizia va fi una fericită. Încearcă să eviți situațiile conflictuale. Săptămâna care urmează îți poate aduce emoții pozitive, iar viața va străluci pentru tine.

Rac

În loc să îți dovedești dreptatea cu mulţi nervi, mai bine fă-o în tăcere în mod diplomatic, interacționând cu ceilalţi. Apoi poţi să începi jocul, pentru că totul este în mâinile tale și depinde numai de tine cum gestionezi lucrurile.

Leu

Cineva la serviciu răspândeşte nişte zvonuri neadevărate despre persoana ta. Într-un sens, acest lucru este chiar bun pentru tine, fiindcă lumea te cunoaşte şi persoana respectivă se face de râs. În weekend te poți aștepta la vești importante.

Fecioară

în nici un caz nu ar trebui să ai un comportament agresiv la care vei fi împins de planetele neprietenoase, în interacțiunea ta cu oamenii. Nu mai ignora situația deja creată, fă totul pentru a rezolva problema.Vei reuși, dar cu un pic de răbdare.

Balanţa

Fie că îți place sau nu, săptămâna aceasta poate schimbă totul. Stelele nu te sfătuiesc să planifici întâlniri sau să iei decizii importante. Deși ești obișnuit să te bazezi pe opinia altcuiva, este timpul să înveți acum să iei decizii independente.

Scorpion

În această săptămână, este bine să te miști cât mai rapid. Dacă vei trata problemele încet şi le vei analiza pe toate părțile, atunci pur și simplu te vei împotmoli. Atenţie la anumiţi colegi de la locul de muncă care îți pot zâmbi în față și te pot discuta în mod nepretienos pe la spate.

Săgetător

E timpul să recuperezi rapid timpul pierdut, astfel încât să nu te fi împotmolit în ceea ce faci. Acordă o atenție deosebită sarcinilor care îți vor fi stabilite. Este posibil să te simți foarte obosit, stors psihic ca o lămâie, dar n-ai ce face trebuie să tragi de tine.
Capricorn

Începutul săptămânii viitoare promite veşti bune. Premiul mult așteptat e posibil să apară. Este timpul să investești anumite economii într-o afacere pe care ai visat-o de mult. Introdu în calendarul de weekend cât mai multe evenimente. 

Vărsător

Stelele te avertizează că e ușor să te sprijini și să îți muți îndatoririle pe umerii altora, dar o faci deja mult prea des. Îți cam place să provoci deseori situaţii de conflict, pline de complicaţii pentru a profita apoi de ele. E timpul să iți revizuiești atitudinea.

Pești

Vei avea atât de mult de lucru, încât nu vei avea timp nici să respiri. În această perioadă, experiențele emoționale pot provoca un anume stres care te face nervos şi te irită poate prea mult. Încearcă să armonizezi starea de spirit în acest sens, mai ales prin exerciții fizice.

Distribuie:

Postaţi un comentariu