Horoscop 18 – 25 ianuarie 2018

Berbec

Astrele te susţin în această perioadă pentru a finaliza un proiect foarte complex. Vei petrece la lucru mai mult timp decât de obicei şi odată ajuns acasă, nu vei dori decât să te odihneşti. Din păcate, nici aici nu ai parte de linişte. La finalul săptămânii vei fi pur şi simplu epuizat.

Taur

Ţi-ai propus să cucereşti o anumită persoană pentru care vei face un gest uimitor. Persoana respectivă va fi plăcut impresionată. Se pare că graba ta nu e tocmai potrivită în acest moment. Gândeşte lucrurile mai profund.

Gemeni

În această perioadă vei avea probleme în zona comunicării. E posibil să te apuci de un lucru ce îţi doreai să-l faci de mai mult timp. Poţi să transformi aceste zile într-un câştig pentru dezvoltarea ta personală.

Rac

Vei avea de luat o decizie dificilă. Trebuie să alegi acea persoană care să te însoţească într-o călătorie sau afacere profesională. Pentru a nu crea dispute, poate e mai bine să nu te pripeşti şi să faci alegerea corectă bazată pe realitate nu pe sentimente.

Leu

Este o perioadă în care cauţi mai multe simboluri şi sensuri în tot ceea ce se întâmplă acum în jurul tău. Vei întâlni o persoană pe care nu ai văzut-o de foarte mult timp. Oricum, toate evenimentele de acum vor avea un impuls pozitiv în viaţa ta.

Fecioară

E posibil să te implici mai mult în problemele familiei, poate  planifici o sărbătoare importantă din familie sau ai un rol activ în pregătirile pentru o nuntă ce va urma. Toate aceste întâmplări îţi vor aduce multe bucurii şi sentimentul că eşti omul potrivit la locul potrivit.

Balanţa

Te bucuri de recunoaştere şi laude pe toate planurile. La locul de muncă vei fi apreciat de colegi. Acasă cei dragi, sunt şi ei fermecaţi de tine şi de micile surprize plăcute pe care la faci.

Scorpion

Găseşti nişte semnificaţii ascunse în vorbele absolut banale ale unei persoane din anturajul tău. Ajungi să o suspectezi de intenţii neloiale faţă de tine. Înainte să te superi şi să reacţionezi, cauta să afli adevărul pentru că e foarte posibil să te înşeli şi să constaţi rapid că nu ai nici un motiv de alarmare.

Săgetător

Afli fără să vrei un secret personal al şefului tău. Este o informaţie care îl poate compromite. Chiar dacă vrei să te răzbuni pe el, nu te grăbi să declanşezi haosul până nu ai o ţintă clară. Încearcă să-i aminteşti mai întâi şefului că ţi-a promis nişte bani în plus şi nu s-a ţinut de cuvânt. Apoi vezi ce faci.

Capricorn

Urmează o perioadă în care vei avea probleme de concentrare. Mintea ta nu este la muncă, ci la o anumită relaţia romantică pe care o trăieşti acum. Visezi cu ochii deschişi la acele clipe minunate. Atenţie însă că trebuie să rămâi profesionistul cu care sunt obişnuiţi colegii tăi.

Vărsător

Este o perioadă în care te lupţi pentru a depăşi o uşoară depresie. Te îngrijorezi pentru ceea ce nu ai reuşit să finalizezi în ciuda tuturor eforturilor depuse. Toate gândurile acestea îţi vor genera o stare de stres şi tristeţe.

Peşti

Urmează o perioadă fără prea multe provocări pentru tine. Te vei bucura de câteva zile mai relaxate, poate evadezi undeva în weekend. Poate vei avea timp să te ocupi mai mult de tine şi de cei dragi ţie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu