Horoscop 16 august 2013

Leu (23 iulie – 22 august)

Tinzi să te pierzi în detalii şi explicaţii şi să te cramponezi în obstacole banale, dar carisma te va ajuta să ieşi cu bine din situaţiile mai delicate. Fii mai serios şi critică mai puţin. Foloseşte-ţi timpul mai eficient.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ai aşteptări uriaşe de la partenerul de viaţă, fără să te gândeşti şi la ce-şi doreşte el. Eşti nervos, deoarece întâmpini ceva dificutăţi pe plan financiar. Indispoziţia aste ai tendinţa de a o răsfrănge asupra prietenilor. Intuiţia e singura care funcţionează azi.

Balanță (23 septembrie – 23 octombrie)

Ziua începe cu o indispoziţie din cauza unor probleme sentimentale, probleme pe care un prieten bun te va ajuta să le depăşeşti cu bine. Ca să te relaxezi, fă schimbări în casă. Familia te susţine în tot ce faci.

Scorpion (24 octombrie – 21 noiembrie)

Problemele sentimentale te duc într-o stare de melancolie de care ai putea scăpa dacă te-ai concentra pe activităţile domestice, cum ar fi redecorările sau mutarea mobilelor. Financiar îţi limitezi cheltuielile la strictul necesar.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti ambiţios şi încrezător în forţele proprii, aptitudini care atrag atenţia asupra talentelor tale. Cu toate acestea, eşti într-o stare latentă de nervozitate, care îţi afectează mijloacele de comunicare. Încearcă să te relaxezi!

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Viaţa de familie îţi aduce mari satisfacţii, iar relaţia cu partenerul de viaţă decurge excelent. Ideile tale sunt apreciate, dar nu uita că nu eşti singurul cu idei bune. Mici probleme de sănătate te obligă să te odihneşti mai mult.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Eşti un exemplu de succes pentru colegii tăi, cu toate acestea, statutul financiar nu este strălucit. Apar unele neînţelegeri minore în viaţa de cuplu, dar pe care le veţi evita cu calm şi răbdare.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Eşti puţin confuz, de aceea este de evitat să ai dispute cu persoana iubită. Cu puţină răbdare, în scurt timp, lucrurile vor reveni la normal. Vei avea parte de o seară minunată alături de prieteni şi familie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu încerca să-ţi rezolvi problemele de unul singur, şansele de reuşită sunt foarte slabe. Te afli într-un impas care te ţine pe loc doar pentru o scurtă perioadă. Profită de acest moment pentru a analiza la rece situaţia. Ascultă de sfaturile persoanelor binevoitoare.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Azi eşti practic şi preocupat de confortul personal, aşa că tinzi să devii prea cheltuitor; cel mai bine ar fi să laşi deciziile importante pentru o altă dată. Rămâi la activităţile cotidiene şi fii mai atent la sănătatea ta!

Gemeni (21 mai – 22 iunie)

Azi eşti convins să nu încalci regulile şi eviţi orice fel de conflicte. Ai în plan proiecte noi, dar ai grijă cum îţi programezi timpul, pentru a nu-ţi irosi energia. Este un moment bun pentru a aduce schimbări în viaţa ta.ac (23 iunie – 22 iulie)

Rac (23 iunie – 22 iulie)

Te simţi intimidat şi nu reuşeşti să te exprimi aşa cum ţi-ai dori, de aceea e bine să ai prin preajmă colegi care te vor ajuta să treci peste acest blocaj. Eşti puţin strâmtorat cu banii, aşa că nu mai cheltui şi nu risca inutil.

Distribuie:

Postaţi un comentariu