Horoscop 16 – 23 noiembrie 2017

Berbec

Afacerile şi munca ta pot fi afectate acum de câteva manevre făcute de niște „prieteni buni”, iar lucrurile vor deveni deranjante din punct de vedere financiar. Păstrează-ţi vigilenţa şi fii atent la comunicarea cu cei din jur. În viaţa de familie se recomandă mai multă căldură.

Taur

În zona carierei lucrurile sunt un pic încurcate. Deşi eşti serios şi corect, se pare că au de câştigat şi sunt apreciaţi tot cei leneşi şi superficiali, iar acest lucru începe să te cam enerveze. Datorită mişcării planetei Venus, starea ta de spirit se va schimba radical şi vei privi cu alţi ochi situaţia.

Gemeni

Discuţiile dificile despre partea financiară îţi strică starea de spirit în această săptămână. Dacă ai încerca să găseşti soluţii în loc să tot despici firul în patru, ar fi mult mai bine. Partenerii şi prietenii optimişti te pot ajuta să vezi lucrurile mai clar.

Rac

Va trebui să citeşti printre rânduri ceea ce încearcă cei din jur să îţi spună, deoarece nimeni nu pare să dorească să îţi vorbească deschis. Mişcarea planetei Venus îţi va aduce un plus de creativitate în viaţa personală.

Leu

Problemele legate de autoritate, putere şi control îţi marchează emoţional săptămâna. Curând, atât acasă cât şi la serviciu vor apărea conflicte de interese. Singura modalitate ca să eviţi tensiunile este să rămâi deschis la suflet.

Fecioară

Încearcă să nu exagerezi cu munca în această săptămână pentru că îţi vei pierde eficiența şi productivitatea. Rămâi axat strict pe ceea ce ştii să faci tu mai bine. Este bine să nu te avânţi în experimentări noi acum.

Balanţa

Starea proastă de spirit se acutizează acum, iar suspiciunile tale par a creşte de nicăieri.  Atenţie la modul în care gestionezi banii  pentru că ai tendinţa să exagerezi cu cheltuielile şi asta nu e bine deloc în aceste zile.

Scorpion

Este o săptămână potrivită pentru a încerca să îţi transformi visele în realitate. Nu te orienta după alţii, ai încredere în tine, acum poţi face orice. Venus tranzitează semnul tău pentru următoarele trei săptămâni şi îmbunătăţeşte mult situaţia ta. Eşti pur şi simplu, irezistibil pentru cei din jur care nu îţi mai pot refuza nimic.

Săgetător

Este timpul să investeşti energie şi timp pentru a stabiliza lucrurile de zi cu zi. Venus te susţine din plin acum, luminând pur şi simplu viaţa ta intimă, iar soarele din semnul tău este alături de tine cu tot ce e mai bun.

Capricorn

Se recomandă să amâni deciziile financiare până sfârşitul săptămânii pentru că momentul nu este potrivit să cheltui banii. Deciziile şi alegerile greşite ar putea să te destabilizeze pentru o perioadă mai lungă, aşa că gândeşte-te de două ori înainte de a cheltui inutil.

Vărsător

Luna care este în semnul tău de la începutul săptămânii aduce nesiguranţă, nervi şi discuţii dezagreabile. Ai tendinţa de a fi susceptibil cu cei din jur într-un mod exagerat. Căută să rămâi rezervat şi aşteaptă să treacă această perioadă care nu îţi este favorabilă.

Peşti

Nu este o perioadă potrivită pentru a finaliza şi încheia afaceri. E bine să nu semnezi acum documete oficiale. Problemele de sănătate par să se amelioreze iar acest lucru te face să priveşti viitorul cu încredere.

Distribuie:

Postaţi un comentariu