Horoscop 15 – 22 martie 2018

Berbec

Trebuie să fii mai optimist şi să priveşti jumătatea plină a paharului, pentru că numai aşa îţi vei putea transforma visele în realitate. Dacă vei putea avea încredere în tine şi în ceea ce faci, atunci şi cei din jur vor avea.

Taur

Primeşti semnale încurcate de la nişte prieteni sau colegi şi eşti destul de confuz. Dacă vei asculta şi te vei informa mai mult, vei avea şansa să afli exact ce drum să apuci şi o să poţi lua decizia cea mai bună.

Gemeni

Nu poţi face faţă obiectivelor tale dacă eşti prea stresat. Este timpul să-ţi faci un program mai lejer, pentru că doar aşa îţi vei redobândi energia şi tăria pentru a finaliza lucrurile. Să ştii că munca în echipa îţi va aduce mult mai multe satisfacţii şi recompense.

Rac

Încerci să rezolvi o problemă financiară dar nu ai încă toate informaţiile necesare. Analizează mai bine situaţia şi foloseşte ziua de vineri pentru a lua o decizie radicală. Primul pas va fi mai greu, dar treptat apar soluţiile.

Leu

Nu poţi aştepta ca cei din jur să te trateze bine atunci când tu nici măcar nu crezi că ai merita. Este posibil să pui punct unor relaţii cu nişte prieteni, în preajma cărora nu te simţi prea confortabil.

Fecioară

E timpul să nu mai faci anumite jocuri şi să spui răspicat ce vrei. Nu poţi afla niciodată adevărul dacă nu eşti tu însăţi şi nu renunţi la faţadă şi teatru. În curând vei avea motive să te bucuri cu privire la viitor şi la o persoană apropiată.

Balanţa

Până acum a fost prea multă presiune asupra ta, dar să ştii că ai trecut fiecare test cu brio. Eşti cu mult mai puternic decât ai fost, dar şi mult mai obosit. Nu renunţa încă, pentru că săptămâna aceasta vei ajunge la linia de final şi totul se va linişti ca prin farmec.

Scorpion

Nu trebuie să îţi faci atât de multe griji referitor la felul în care îţi văd alţii viaţa şi acţiunile. Cu siguranţă, tot ce contează este să fii mulţumit. În această săptămână ai ocazia să vezi care îţi sunt prietenii adevăraţi şi cine te susţine în momentele dificile. Descopri astfel şi oportuniştii care te caută doar când doresc ceva.

Săgetător

Crezi că nu ai suficientă experienţă pentru a rezolva o problemă care apare la muncă, dar să ştii că greşeşti. Ai toată experienţă pentru a te ocupa de acea problemă. Curând vor apărea şi recompensele pe care le meriţi din plin.

Capricorn

Vei vedea în curând care sunt prietenii cărora le pasă de tine cu adevărat şi care sunt cei care doar profită de ceea ce pot obţine de la tine. Este posibil să treci printr-un moment de cumpănă iar familia te va susţine şi te va ajuta să regăseşti pacea şi liniştea de care ai nevoie acum.

Vărsător

Deşi luna trecută credeai că ai controlul deplin asupra situaţiei, acum vezi că te-ai lovit de un zid şi ai rămas blocat într-o chestiune personală, motiv pentru care nu mai vezi ieşirea. Dacă păstrezi o atitudine pozitivă, se va dovedi curând că totul se rezolvă mult mai uşor decât credeai.

Peşti

Începi să conştientizezi şi să împlineşti ceea ce îţi doreşti de la viaţă. Rămâi în contact cu persoanele care te fac fericit şi pune acum bazele pentru o schimbare majoră. Atenţie la cheltuieli, nu arunca banii pe lucruri inutile.

Distribuie:

Postaţi un comentariu