Horoscop 15 – 22 februarie 2018

Berbec

În această săptămână cele mai multe din treburile tale vor fi rezolvate de cei pe care şi tu i-ai ajutat de mai multe ori în trecut. Chiar te poţi detaşa de probleme în această perioadă. Vei avea mai mult timp pentru tine şi te vei putea ocupa mai mult de tine personal.

Taur

Urmează o perioadă în care vei străluci.  Vei cumpăra o mulţime de lucruri noi de care te bucuri precum un copil. Te vei implica şi când partenerul tău sau un prieten foarte apropiat va avea nevoie de sfaturi.

Gemeni

În această perioadă eşti plin de gânduri şi griji. În loc să te laşi atras în această stare, mai bine ai lucra la optimistul tău care pare să lipsească acum din viaţa ta. Adu-ţi aminte de lucrurile frumoase şi de realizările tale de până cum.

Rac

Pentru tine urmează o săptămână a gândurilor excesive. Aceasta predilecţie nu îţi va face rău în chestiunile personale, dar nu va fi foarte potrivită pentru locul de muncă. Cel mai bine ar fi să te abţii de la comentarii la serviciu.

Leu

În viaţa ta va apărea o persoană care te va ajuta în ceea ce priveşte cariera. Pentru a obţine suportul acestei persoane ar trebui să nu faci imprudențe sau greşeli în această perioadă. Şeful tău va acţiona cu toată onestitatea şi nu va cere nimic în schimb.

Fecioară

Este o perioadă în care va fi necesar să faci compromisuri pentru a evita dezacordurile mari în familie. Una dintre rude te va invita să participi la un proiect comun, dar ţie ţi se va părea o aventură. Va trebui să găseşti o soluţie de a-l refuza într-un mod delicat.

Balanţa

Va trebui să rezolvi o problemă complicată la lucru, iar soluţia va implica o deplasare lungă. Vei primi vestea că una din rudele tale este într-o situaţie în care are nevoie de sfatul şi ajutorul tău.

Scorpion

Apare o problemă dificilă de rezolvat.  Vei apela la toată măiestria ta de scorpion pentru a rezolva problema, dar e posibil să apară unele dificultăţi. Partenerul nu va accepta imediat propunerile tale şi va exista o dispută între voi.

Săgetător

Noul tău proiect îţi va aduce multă bucurie în această perioadă. Vei fi atât de inspirat încât vei primi o recompensă foarte frumoasă, dar nu chiar acum. Ar fi indicat să incluzi în rutina zilnică plimbările pe jos şi momente de relaxare.

Capricorn

În această perioadă sistemul tău imunitar va fi scăzut. Ai grijă de sănătate. Nu uita că moderaţia este foarte importantă acum, aşa că încearcă să nu faci niciun fel de exces. Sunt binevenite mesele bogate în vitamine.

Vărsător

Va trebui să tolerezi critica nejustificată din partea unei persoane. Faptul că eşti un om cinstit nu-ți cade bine așa că îi răspunzi pe măsură. Acest lucru îl va enerva şi mai tare pe criticul tău care îşi va intensifica atacurile.

Peşti

Vei fi surprins de acţiunea unui străin  care prin gestul său îţi va reaminti că există şi oameni de calitate pe lume. Va trebui să separi apele între bine şi rău între prieteni de calitate şi prieteni de interes.

Distribuie:

Postaţi un comentariu