Horoscop 14 – 21 decembrie 2017

Berbec

Afacerile  şi munca ta pot fi afectate acum de nişte manevre suspecte făcute de cineva cunoscut, iar lucrurile vor deveni deranjante. Păstrează-ţi vigilenţa şi fii atent la comunicarea cu cei din jur. În viaţa de familie se recomandă mai multă căldură.

Taur

În zona carierei, lucrurile sunt un pic încurcate pentru tine. Deşi eşti serios şi conştiincios la locul de muncă, se pare că au de câştigat tot cei leneşi şi superficiali, iar acest lucru începe să te cam enerveze. Datorită mişcării planetei Venus, în curând starea ta de spirit se va schimba radical.

Gemeni

Nişte discuţii dificile despre partea financiară îţi strica starea de spirit în această săptămână. Încerci să despici firul în patru şi să găseşti diverse soluţii. Partenerii şi prietenii optimişti te pot ajuta să vezi lucrurile mai clar.

Rac

Va trebui să citeşti printre rânduri ceea ce încearcă cei din jur să îţi spună, fiindcă nimeni nu pare să dorească să îţi vorbească deschis şi direct. La sfârşitul săptămânii mişcarea planetei Venus îţi va aduce un plus de creativitate în viaţa personală.

Leu

Problemele legate de autoritate, putere şi control îţi marchează emoţional săptămâna, iar acest lucru îţi îngreunează comunicarea şi creează suspiciuni. Singura modalitate ca să eviţi tensiunile este să rămâi deschis şi onest cu cei din jur.

Fecioară

Încearcă să nu exagerezi cu munca în această săptămână pentru că îţi vei pierde eficiența şi productivitatea. Rămâi axat strict pe ceea ce ştii să faci mai bine. Este bine să ştii ceea ce ai de făcut şi să nu te avânţi în experimentări noi acum.

Balanţa

Starea proastă de spirit se acutizează acum, iar suspiciunile  par a creşte de nicăieri.  Atenţie la modul în care gestionezi finanţele  pentru că ai tendinţa să exagerezi cu cheltuielile şi asta nu te va ajuta deloc în această perioadă.

Scorpion

Este o săptămână potrivită pentru a încerca să îţi transformi visele în realitate. Nu permite nimănui să îţi spună ce să faci, ai încredere maximă în tine. Acum poţi face orice. Venus tranzitează semnul tău pentru următoarele trei săptămâni şi îţi îmbunătăţeşte mult situaţia.

Săgetător

Este timpul să investeşti energie şi timp pentru familie. Venus te susţine din plin acum, iar Soarele din semnul tău natal va fi dulce ca mierea. Eşti irezistibil, aşa că ai toate şansele să obţii lucruri care altă dată ţi se păreau de neatins.

Capricorn

Se recomandă să amâni deciziile financiare până săptămâna viitoare pentru că momentul nu este potrivit să cheltui banii acum. Deciziile şi alegerile greşite ar putea să te destabilizeze pentru o perioadă mai lungă, aşa că ai un pic de răbdare.

Vărsător

Luna care este în semnul tău îţi aduce la începutul săptămânii nesiguranţa, nervi şi discuţii dezagreabile. Ai tendinţa de a fi susceptibil cu cei din jur într-un mod exagerat. Ai grijă să nu provoci resentimente şi rupturi ireparabile. Aşteaptă să treacă această perioadă care nu îţi este deloc favorabilă.

Peşti

După multă muncă apar şi recompensele iar rezultatele încep să fie vizibile. Cu anumiţi prieteni care te vorbesc pe la spate par să fie anumite probleme la care ar trebui să fii mult mai atent. Anumite discuţii mai vechi pot reveni pe tapet spre a fi lămurite.

Distribuie:

Postaţi un comentariu