Horoscop 12-19 octombrie 2017

Berbec

Săptămâna prezentă vă trece destul de calm și nu va produce schimbări majore în activitatea de zi cu zi. Este bine să iei totul în serios, pentru a nu pierde ceva important. Să nu cheltui prea mult în această săptămână, mai ales că treci printr-o perioadă financiară mai slabă.

Taur

Se pare că succesul îți este asigurat dacă apare în ecuație un element de risc. Dacă la locul de muncă sau în altă parte apar anumite oferte tentante pe bani mai mulţi, atunci în octombrie ai toate șansele de a te afla pe podium.

Gemeni

Pregătește-te pentru schimbările mari în viața ta personală. Ai parte de o săptămână bogată şi fructuoasă chiar dacă va fi extrem de agitată. În weekend apar o serie de evenimente, care te avantajează într-un fel sau altul.

Rac

Ambițiile te vor forța să îți reconsideri atitudinea față de munca ta curentă. Este posibil să înțelegi că nu faci totdeauna ceea ce îți place. Weekend-ul este bine să-l petreci în compania familiei şi astfel  vei avea parte de relaxare și te poți reîncărca cu o stare pozitivă.

Leu

Te afli la momentul potrivit, în locul potrivit. Apare un moment dificil presărat cu gânduri negative. Nu te gândi la probleme inutile, ele ar trebui rezolvate în momentul în care ajung să te deranjeze. Încearcă să fii mai tolerant.

Fecioară

Poți zâmbi căci te așteaptă o săptămână bună din punct de vedere financiar. Este un moment bun pentru economii și soluționarea unor datorii mai vechi, dacă sunt. Anumite gânduri negative te pot urmări în mod constant, de aceea trebuie să te detaşezi rapid de ele. 
Balanţa

Nu te lamenta pentru lipsa de independență în anumite chestiuni. Mai degrabă gândeşte-te ce să faci pentru a schimba situația, cum să-ţi construiești încrederea și cum să depășești teama de a lua decizii responsabile. Nu fi trist, în curând va ieși soarele. 

Scorpion

Te așteaptă o săptămână activă. E posibil să trebuiască să iei o decizie atipică care e cu două tăişuri. Pentru weekend, astrele îți recomandă să îți pui gândurile în ordine și să încerci să petreci o zi liberă pentru a restabili echilibrul tău interior. 
Săgetător

Verifică cu atenție informațiile care îți parvin, mai ales dacă trebuie să le transmiți altcuiva. Există posibilitatea ca o parte din ele să fie false și atunci ai putea fi acuzat că răspândești zvonuri. Nu ezita să ceri ajutorul prietenilor.
Capricorn

Viața ta în această săptămână de octombrie va fi o permanentă alergătură: probleme organizatorice, documente, întâlniri, negocieri, călătorii, de toate la un loc. Vei întâlni oameni noi, dar astrele te sfătuiesc să nu îți deschizi imediat sufletul şi să mergi pe o încredere oarbă.

Vărsător

Apare ceva nou şi interesant care poate fi o şansă de reuşită pe viitor. Principalul lucru este să nu-ți fie teamă de nou și mai ales să te pregătești moral de o luptă cu diverse aspecte. Este o perioadă ideală pentru soluționarea problemelor importante.

Pești

Rezultatele tale pe toate planurile vor depinde de starea ta emoțională. Dacă în această perioadă ai în suflet o anumită încărcătură negativă, nu începe ceva important că vei strica totul. Cel mai important lucru în acest moment e să ai o stăpânire de sine perfectă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu