Horoscop 11 -18 ianuarie 2018

Berbec

Pregăteşte-te pentru un succes în afaceri. Din păcate, viaţa personală nu este la fel de bine aspectată. Este posibil ca în relaţia ta  personală să apară o răceală inexplicabilă. Acest lucru îţi va aduce panica, dar nu ai de ce să îţi faci griji, este ceva trecător, iar situaţia va reveni curând la normal.

Taur

Decizi să închei o confruntare mai veche. Prietenii tăi nu înţeleg de ce vrei să te împaci cu un adversar care nu te place. Se pare că ai nevoie de acest lucru pentru că adversarul tău este un profesionist de al cărui sprijin ai nevoie pentru a finaliza un proiect în viitor.

Gemeni

Eşti periculos de vorbăreţ. Atenţie la ceea ce spui, pentru că rişti să dai în vileag detalii ce nu îi interesează pe alţii şi totodată să te pui într-o lumină nefavorabilă. Uneori tăcerea este de aur.

 Rac

Vei avea câteva reuşite financiare majore. În ultima vreme dai dovadă de aroganță motiv pentru care rişti să pierzi nişte prieteni apropiaţi. Trebuie să-ţi controlezi comportamentul şi să fii mai rezervat în anumite afirmaţii.

Leu

Este o perioadă favorabilă din punct de vedere profesional. E posibil să rămâi în continuare la acelaşi serviciu cu toate că la un moment dat doreai să pleci, iar acest lucru îţi dă un sentiment de stabilitate şi confort care te face omul potrivit la locul potrivit.

Fecioară

Eşti într-o formă de zile mari. Debordezi de energie şi faci faţă cu uşurinţă chiar şi celor mai dificile sarcini. Vei acorda atenţie specială şi partenerului de viaţă a cărui companie te va bucura din plin.

Balanţa

Vei avea parte de laude de la şeful tău care de obicei  este cât se poate de strict şi rezervat. Te aprecieaza pentru profesionalismul de care ai dat dovadă într-un proiect complex şi îţi va promite o promovare. Nu e cazul să începi să te lauzi peste tot fiindcă acest lucru deranjează.

Scorpion

Îţi vei planifica bugetul personal. Vrei să faci o achiziţie scumpă pentru care va trebui să economiseşti o lungă perioadă de timp. Vei renunţa la anumite cheltuieli costisitoare şi la achiziţiile inutile.

Săgetător

Nu eşti în apele tale în această perioadă. Vei primi o veste nu prea bună de la nişte rude apropiate.  Starea ta va fi una de nervozitate datorită criticilor nefondate pe care le vei primi din partea şefului. E posibil să fie vorba despre un proiect  nefinalizat la timp, dar întârzierea nu a fost din vina ta.

Capricorn

Este o perioadă de linişte pentru tine. La serviciu e o perioadă în care nimeni nu munceşte prea mult. Îţi vei petrece timpul povestind sau pe diverse site-uri de pe calculator. Se pare că nici acasă nu vei avea prea mult de lucru. În general nu se întâmplă nimic deosebit.

Vărsător

Succesul tău profesional depinde în mare măsură de nişte oameni cu care nu poţi vorbi acum. Vei reuşi până la urmă, dar cu un efort mare şi un timp enorm petrecut la serviciu. Partenerul tău se vă simţi derutat de atitudinea ta distantă. Explică-i care este situaţia, te va înţelege şi te va susţine.

Peşti

Peştii sunt capabili în această perioadă să treacă peste orice obstacol şi să aplaneze aproape orice conflict. Acasă vrei să-ţi  convingi partenerul să facă o achiziţie importantă. Mare atenţie la costurile sau ratele ulterioare, achiziţiei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu