Horoscop 1 – 8 martie 2018

Berbec

Urmărirea intereselor şi pasiunilor vor fi evidente în această săptămână. Acţiunile în plan fimanciar joacă în continuare un rol important în viaţa ta. Întâlnirile cu prietenii sunt o sursă de inspiraţie care te ajută să îţi clarifici anumite lucruri.

Taur

Ambiţiile tale cresc şi devin tot mai profunde. Obiectivul tău este centrat pe zona afacerilor. Cu toate acestea, mai sunt multe de învăţat şi ar fi înţelept să asculţi şi să observi mai mult, decât să îţi exprimi repede propriile gânduri.

Gemeni

Cercul tău de prieteni te determină să te centrezi cât mai mult pe propriul adevăr. Există ceva special ce vrei să faci în felul tău. Vei fi diplomat în abordarea ta, atâta timp cât alegerile îţi sunt pe deplin respectate.

Rac

Treci printr-o perioadă de schimbare focalizată pe zona de carieră. Direcţia şi soluţiile nu mai par la fel de clare că la început, iar acest lucru te determină să meditezi la ceea ce ai cu adevărat nevoie. Acest proces va continua câteva săptămâni.

Leu

Filozofia ta va cunoaşte o schimbare în bine, poate  radicală. Se întrevede începerea unui ciclu prelungit de studiu sau de formare la locul de muncă. Ai încredere în tine şi în deciziile tale.

Fecioară

În stilul tău de viaţa apar modificări interesante. Este necesar să te concentrezi mai bine şi să ai mai multă răbdare. Stabileşte anumite obiective de îndeplinit şi foloseşte-te de talentul tău nativ, cu mult curaj.

Balanţa

Eşti într-o dispoziţie creativă şi inventivă. Schimbările externe, în special în aria relaţiilor, sunt o sursă de inspiraţie, dar şi de instigare. Interesele financiare te impulsionează la acţiune. Nivelul energetic creşte şi îţi doreşti să obţii cât mai mult.

Scorpion

Acasă lucrurile sunt agitate, iar aceasta îţi afectează ritmul obişnuit al stilului tău de viaţă. Cercetarea şi investigarea răspunsurilor şi a adevărurilor te face mai atent la ce se întâmplă în jurul tău, mai ales că vrei să ai toate informaţiile corecte.

Săgetător

Atenţia şi dorinţele tale sunt concentrate spre noi planuri. E posibil să simţi că la mijloc e şi ceva care vine din instinctul şi din interiorul tău. E posibil să apară oprtunitatea ca o dorinţă mai veche să ţi-o îndeplineşti.

Capricorn

Vei avea parte de resurse financiare neaşteptate. Îţi stabileşti obiectivele şi o să fii nevoit de o disciplină mai mare în acţiunile tale. Vei avea parte de sprijinul pretenilor şi al astrelor pentru a depăşi orice teamă şi reţinere de a finaliza ceea ce ţi-ai propus.

Vărsător

Soarele în Vărsător îţi va aduce noi oportunităţi. Acestea includ noi forme de cunoaştere. Eşti hotărât să depăşeşti orice formă de rezistenţă, internă sau externă. Deşi ai motive să te simţi optimist, călătoria ta va fi acum precum un urcuş dificil, dar cu final fericit.

Peşti

Se precipită lucrurile , vei avea mult de muncă. Eşti încântat să te dezvolţi profesional şi public şi te angajezi într-un proces de învăţare a unor noi competente. Dacă vei fi harnic şi muncitor, eforturile îţi vor fi răsplătite curând, pe termen lung.

Distribuie:

Postaţi un comentariu