Horoscop 1 – 8 februarie 2018

Berbec

Te așteaptă o săptămână cu multă agitaţie. Relația cu cei din jur va evolua excelent, ceea ce este un semn pozitiv. În weekend, e indicat să te relaxezi şi să îţi încarci bateriile. E de preferat să faci un pic de mişcare pe jos.

Taur

Ai ocazia să cunoşti nişte persoane care pot să te ajute pe viitor. Din punct de vedere financiar situația nu te favorizează, ceea ce înseamnă că trebuie să reduci din cheltuieli iar pentru perioada următoare să faci economii.

Gemeni

Ai putea avea o reușită datorită implicării în diverse activități de colaborare. O cunoștință mai veche te-ar putea contacta pentru nişte informații ce se vor dovedi în scurt timp foarte utile.

Rac

Relațiile cu colegii se vor îmbunătăți considerabil mai ales când vei primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situația financiară nu îţi mai creează probleme, dar ar fi bine să nu te implici în investiții riscante.

Leu

Chestiunile gospodărești nu mai pot fi amânate. Aşa că trebuie să te implici la maxim. Relația cu familia se va îmbunătăți considerabil. N-ar fi exclus ca cineva din anturajul apropiat să-ţi facă o propunere interesantă cu privire la un loc de muncă sau un câştig suplimentar.

Fecioară

E posibil să-ţi schimbi locul de muncă. Faci toate eforturile pentru a face față cu succes atribuţiilor de serviciu care acum ţi se par copleşitoare. Dacă până acum nu ai avut ocazia de a arăta ce poţi, acum e momentul.

Balanță

În această perioadă primeşti nişte informații care te încântă. Cu relaţiile sentimentale stai satisfăcător de aceea ar trebui să acorzi mai multă atenţie familiei, părinţilor, persoanei dragi.

Scorpion

Comunicarea cu cei din jur nu este chiar așa cum o doreşti. Mare atenție în cazul promisiunilor făcute, fiindcă nu e sigur că te poţi ţine de cuvânt. Ai mai multă grijă de tine şi un pic mai mult de sănătate.

Săgetător

Reuşeşti să obţii sau să faci ceva care reprezintă pentru tine o realizare importantă, lucru de care se va bucura toată lumea. A sosit momentul să tratezi problemele financiare cu mai multă seriozitate.

Capricorn

Șansele de a rezolva o chestiune cu care te confrunți de mai mult timp sunt mari, și ar fi păcat să nu le fructifici. Nu te implica în discuții în contradictoriu cu cei din jur. Lucrurile  vor evolua cât se poate de bine, dacă dai dovadă de diplomaţie.

Vărsător

Este posibil să primeşti un cadou de la o rudă apropiată. Nu trebuie să-ţi cheltui banii pentru a-i impresiona pe cei din jurul tău. Acum stai binişor cu banii dar depinde cum îi administrezi pe viitor.

Pești

Ai susținerea necesară pentru punerea în practică a unui proiect complicat pe care îl ai în vedere de mai multă vreme. Banii vor veni de acolo de unde te așteptați cel mai puțin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu