Prefectul Vuscan, vizită incognito la liceul Ghibu. Directoarea nu l-a recunoscut

Prefectul Gheorghe Vuscan împreună cu directoarea de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”/ Foto: Laura Goarnă

Prefectul Gheorghe Vuscan a efectuat miercuri, 11 septembrie o vizită la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din cartierul clujean Grigorescu. Vizita acestuia a fost neanunțată astfel încât directoarea l-a pus să aștepte la ușă, nerecunoscându-l.

Imediat după ce a realizat că, prefectul a venit în verificare directoarea Monica Bereș, profesoară de istorie, l-a condus către câteva săli de clasă pentru a-i arăta stadiul lucrărilor. Fiind impresionat, Vuscan a remarcat ușile foarte bune ale liceului, prețul lor fiind de aproximativ 420 de lei.

„Sălile de clasă sunt în condiții foarte bune, iar liceul este pregătit să primească elevii. Am realizat această vizită pe neașteptate de aceea a fost doamna directoare atât de surprinsă. Mi-i se pare normal să venim așa deoarece doar așa se poate vedea realitatea”, a spus Gheorghe Vuscan, prefectul județului Cluj.

Vizita a avut scopul de a verifica lucrările de renovare de la liceu, iar prefectul a luat această decizie știind că în urmă cu două săptămâni lucrările erau efectuate în proporție de doar 20%. Echipa de lucru a avut o eficiență foarte bună, astfel încât mai trebuie reparat doar gardul care înconjoară clădirile liceului.

„Pot spune că echipa s-a descurcat extraordinar, lucrările sunt gata în proporție de 80%, interiorul fiind finalizat complet. Așteptăm cei peste 1.600 de elevi să înceapă noul an școlar”, a declarat Monica Bereș, directoarea liceului.

Întrebat de ce nu a finalizat lucrările până la data de 1 septembrie, șeful de șantier a explicat că pentru renovările de la instituțiile de învățământ din Cluj-Napoca lucrează doar cinci firme de construcții și că firma pe care o reprezintă are peste șase instituții de renovat. „Noi am încercat să finalizăm până la 1 septembrie, mai este doar o clădire care nu are gata fațada, în rest toate clădirile pe care le renovăm sunt finalizate”, a explicat Rus, șeful de șantier.

Distribuie:

Postaţi un comentariu