Ceasul Fossil sau Guess– de ce sunt atât de populare aceste branduri premium?

Cadrane mari, brățări în stilul bijuteriilor, culori clasice aurii sau argintii – astfel de ceasuri sunt cel mai adesea alese. Moda ceasurilor cu cadrane mari poate fi observată nu numai în rândul bărbaților, căci și doamnele aleg din ce în ce mai mult astfel de modele. După cum se dovedește, femeile sunt mai predispuse să aleagă brățări decât curele din piele, acestea potrivindu-se atât ținutelor de zi cu zi, cât și ocaziilor speciale. Ce mărci și modele sunt cele mai populare? Verifică!

 

Ceasuri de damă cu o curea tip brățară – ce merită să știi?

Nu tuturor femeilor le plac accesoriile mici, când vine vorba despre bijuterii. Multe femei apreciază ceasurile care îndeplinesc cu adevărat rolul pentru care au fost create – arată ora într-un mod clar, lizibil și simplu. În plus, sunt confortabil de utilizat, solide și întotdeauna la fel de frumoase, indiferent de cât timp a trecut de la achiziție.

Acestea sunt ceasurile pe o brățară de oțel cu cadrane mari, bune atât pentru purtarea de zi cu zi, cât și pentru stilul elegant. Lizibilă, dar și înlocuind cu succes o brățară de damă, în această categorie încadrându-se atât un ceas Fossil atractiv, cât și un model de ceas Guess.

Ceasul de damă Fossil – pentru fiecare ocazie

Marca Fossil se află printre mărcile renumite care a urmat tendința cadranelor mari și a brățărilor solide, realizate în întregime din oțel inoxidabil,un astfel de ceas este un accesoriu foarte elegant și decorativ. Totul datorită culorilor uniforme aurii, argintii sau roz subtil și a cristalelor plasate pe ramă.

 

Nor Gal / Shutterstock.com

Nor Gal / Shutterstock.com

Există însă și numeroase modele cu o brățară clasică, largă, lipsită de ornamente, ceea ce înseamnă că ceasul poate fi purtat cu succes zilnic, la serviciu sau la întâlniri mai formale.

Un ceas Fossil este conceput pentru femeile pentru care ceasul este în primul rând bijuterie, dovadă fiind pietrele strălucitoare, care conferă carcasei un farmec și delicatețe unice, iar fiecare stil feminin are un caracter elegant.

Ceasul Guess – un model care câștigă tot mai multă popularitate

Un ceas Guess damă elegant se află printre modelele care bat recorduri de popularitate.  Ce diferențiază marca Guess de alte mărci de modă care produc ceasuri? Fără îndoială, una dintre cele mai importante caracteristici este designul unic și utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate care garantează satisfacția fiecărui utilizator. Culorile interesante, combinațiile de modele îndrăznețe, materiale și culori sunt ceea ce distinge fiecare dintre ceasuri de cele mai recente colecții Guess.

Dmitri Gromov / Shutterstock.com

Dmitri Gromov / Shutterstock.com

Fiecare model este echipat cu o mișcare cu quartz de cea mai bună calitate. Datorită acestui lucru, ceasurile acestui brand sunt extrem de precise și nu necesită nicio intervenție a utilizatorului în activitatea lor, cu excepția înlocuirii periodice a bateriei și a depozitării lor în spații de depozitare potrivite, pentru a nu fi deteriorate o dată cu trecerea timpului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu